Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Održana Treća izborna konferencija Mladih socijaldemokrata Trnovo – Jovana Milić predsjednik (FOTO)

18 Septembar 2021
3 min.
Održana Treća izborna konferencija Mladih socijaldemokrata Trnovo – Jovana Milić predsjednik (FOTO)

Jovana Milić izabrana za predsjednika Opštinske organizacije Mladih socijaldemokrata Trnovo.

Na Trećoj izbornoj konferenciji Mladih socijaldemokrata Trnovo, održanoj 13.9.2021. godine, izabrano je novo rukovodstvo.

Konferenciji je, pored omladinaca iz Trnova, prisustvolo rukovodstva Mladih socijaldemokrata iz više opština Republike Srpske, gradonačelnik Istočnog Sarajeva ,Ljubiša Ćosić i predsjednik Republičke organizacije mladih socijaldemokrata, Denis Šulić.

Dobrodošlicu gostima poželio je i načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović.

Opštinska organizacija Mladih socijaldemokrata Trnovo je posebnu dobrodošlicu poželjela gradonačelniku Istočnog Sarajeva Ljubiši Ćosiću, ističući da je to čovjek koji je u osmogodišnjem mandatu pokazao kako se uz rad, volju, ali i dobru saradnju sa Vladom Republike Srpske može izgraditi moderna opština.

Prisutnima se obratio i predsjednik Republičke organizacije Mladih socijaldemokrata Denis Šulić.

Nakon što je Verifikaciona komisija utvrdila da je broj prisutnih delegata 27, Radno predsjedništvo je počelo sa izborom novog predsjednika.

Jednoglasno je usvojen prijedlog Kandidacione komisije, da novi predsjednik Opštinske organizacije Mladih socijaldemokrata bude Jovana Milić.

Jovana Milić rođena 24.4.1996. godine u Kasindolu. Osnovnu školu pohađala u Trnovu, a srednju ekonomsku u Istočnoj Ilidži. Apsolvent na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Nosilac crnog pojasa u džudou. Dugogodišnja šampionka Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i učesnica Balkanskih i Evropskih prvenstava. Proglašena za najboljeg sportistu opštine Trnovo. Član Saveza nezavisnih socijaldemokrata od punoljetstva od 2014. godine. Polaznik Škole novih lidera Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

Novi predsjednik OO MSD Trnovo, Jovana Milić, iskazala je da joj je velika čast, ali i odgovornost, što je izabrana za predsjenika mladih ispred najjače političke partije u Republici Srpskoj.

Povezani članci

Doktor Elez 21. i 28. aprila u Bolnici “Srbija”

Specijalista ortopedije iz Novog Sada doktor Igor Elez obavljaće ambulantne preglede pacijenata u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu 21. i 28. aprila od 8.00 časova. Svi zainteresovani za pregled se mogu naručiti na broj telefona 057/325-300, lokal 366 u periodu od 13.00 do 14.00 časova. Za pregled osiguranih lica neophodna je uputnica porodičnog ljekara, a […]

O bespovratnim sredstvima za povećanje energetske efikasnosti

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisuje javni poziv za dodjelu 150.000 KM iz budžetskih sredstava za sprovođenje mjera energetske efikasnosti u stambenim objektima u vlasništvu demobilisanih boraca, porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida, kao i članova porod0ica umrlih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata. Tim povodom danas će biti organizovana konferencija za medije sa početkom u 9.30 časova u […]