Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Održana Treća izborna konferencija Mladih socijaldemokrata Trnovo – Jovana Milić predsjednik (FOTO)

18 Septembar 2021
3 min.
Održana Treća izborna konferencija Mladih socijaldemokrata Trnovo – Jovana Milić predsjednik (FOTO)

Jovana Milić izabrana za predsjednika Opštinske organizacije Mladih socijaldemokrata Trnovo.

Na Trećoj izbornoj konferenciji Mladih socijaldemokrata Trnovo, održanoj 13.9.2021. godine, izabrano je novo rukovodstvo.

Konferenciji je, pored omladinaca iz Trnova, prisustvolo rukovodstva Mladih socijaldemokrata iz više opština Republike Srpske, gradonačelnik Istočnog Sarajeva ,Ljubiša Ćosić i predsjednik Republičke organizacije mladih socijaldemokrata, Denis Šulić.

Dobrodošlicu gostima poželio je i načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović.

Opštinska organizacija Mladih socijaldemokrata Trnovo je posebnu dobrodošlicu poželjela gradonačelniku Istočnog Sarajeva Ljubiši Ćosiću, ističući da je to čovjek koji je u osmogodišnjem mandatu pokazao kako se uz rad, volju, ali i dobru saradnju sa Vladom Republike Srpske može izgraditi moderna opština.

Prisutnima se obratio i predsjednik Republičke organizacije Mladih socijaldemokrata Denis Šulić.

Nakon što je Verifikaciona komisija utvrdila da je broj prisutnih delegata 27, Radno predsjedništvo je počelo sa izborom novog predsjednika.

Jednoglasno je usvojen prijedlog Kandidacione komisije, da novi predsjednik Opštinske organizacije Mladih socijaldemokrata bude Jovana Milić.

Jovana Milić rođena 24.4.1996. godine u Kasindolu. Osnovnu školu pohađala u Trnovu, a srednju ekonomsku u Istočnoj Ilidži. Apsolvent na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Nosilac crnog pojasa u džudou. Dugogodišnja šampionka Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i učesnica Balkanskih i Evropskih prvenstava. Proglašena za najboljeg sportistu opštine Trnovo. Član Saveza nezavisnih socijaldemokrata od punoljetstva od 2014. godine. Polaznik Škole novih lidera Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

Novi predsjednik OO MSD Trnovo, Jovana Milić, iskazala je da joj je velika čast, ali i odgovornost, što je izabrana za predsjenika mladih ispred najjače političke partije u Republici Srpskoj.

Povezani članci

Šešlija: Na liječenju trenutno 29 pacijenata

U Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu trenutno je 29 pacijenata oboljelih od virusa korona, od kojih je pet u kovid intenzivnoj njezi, izjavio je vršilac dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove Nebojša Šešlija. “Možemo reći da u posljednjih nekoliko dana imamo slabiji intenzitet prijema pacijenata, u odnosu na u raniji period kada je bilo do 50 […]

U Trnovu održana manifestacija “U susret Svetoj Petki” (FOTO)

U Centru za kulturu Trnovo sinoć je održana manifestacija “U susret Svetoj Petki” , koja se tradicionalno održava već deset godina. Organizator manifestacije je Narodna biblioteka Trnovo u saradnji sa Centrom za kulturu, JU OŠ “Sveti Sava” i Opštinom Trnovo. Najmlađi sugrađani su pripremili prigodan program zajedno sa svojom nastavnicom Enom Jelisić.