Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Oglas za prijem 440 kandidata u profesionalnu vojnu službu

18 Mart 2023
1 min.
Oglas za prijem 440 kandidata u profesionalnu vojnu službu

Ministarstvo odbrane u Savjetu ministara objavilo je oglas za prijem 440 kandidata u profesionalnu vojnu službu u sklopu Oružanih snaga BiH.


Rok za prijavu na ovaj oglas je 30 dana, a potencijalni kandidati apliciraju za posao u početnom činu vojnika s mogućnošću profesionalnog razvoja i napredovanja u karijeri, navedeno je na stranici ovog ministarstva.

Na oglas se mogu prijaviti mladići i djevojke koji imaju završenu srednju školu trećeg i četvrtog stepena, a da nisu mlađi od 18 godina, niti stariji od 27 godina te da ispunjavaju uslove oglasa raspisanog za određeno formacijsko mjesto.

SRNA

Povezani članci

Vujičić: Bilateralni politički i ekonomski odnosi Srpske i Mađarske na najvišem nivou

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Miroslav Vujičić izjavio je da su bilateralni politički i ekonomski odnosi između Republike Srpske i Mađarske na najvišem nivou, zahvaljujući prije svega dobrim ličnim odnosima predsjednika Srpske Milorada Dodika i mađarskog premijera Viktora Orbana. “Posjeta mađarskog premijera dokaz je da Republika Srpska ima prijatelje u svijetu i […]

Povoljni uslovi za vožnju, mogući odroni u usjecima

Povoljni vremenski uslovi pogoduju nesmetanom odvijanju saobraćaja u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, a zastoja i posebnih ograničenja nema, osim na dionicama gdje su u toku radovi, na kojima privremena signalizacija reguliše saobraćaj. Iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske skreću pažnju na moguće odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina i […]