Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Opština Istočno Novo Sarajevo potpisala sporazum o produbljivanju odnosa sa beogradskom opštinom Čukarica

08 Jun 2024
1 min.
Opština Istočno Novo Sarajevo potpisala sporazum o produbljivanju odnosa sa beogradskom opštinom Čukarica

U okviru Svesrpskog sabora danas je načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić potpisao sporazum o produbljivanju odnosa sa bratskom opštinom Čukarica, sa kojom ove godine Istočno Novo Sarajevo obilježava 20 godina bratskih odnosa.

“Ova saradnja je od izuzetnog značaja za naše dvije opštine, jer omogućava razmjenu iskustava, rad na zajedničkim projektima, unaprijeđenje procesa i povezivanje naših sugrađana kroz sve društvene procese.
Ponosni smo na prijateljstva koja smo izgradili tokom svih ovih godina i radujemo se svijetloj budućnosti koja je pred nama.” – rekao je Katić.

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu predstava “Kovači”, na Palama film “U ime naroda”

Program manifestacije “Dani Srbije u Republici Srpskoj” biće nastavljen danas u Istočnom Sarajevu, gdje će glumci Narodnog pozorišta iz Užica izvesti predstavu “Kovači”, dok će na Palama biti prikazan film “Ime naroda”, autora Darka Bajića. Film “Ime naroda” biće prikazan u 19.00 časova u sali Kulturnog centra Pale. Filmsku projekciju omogućili su Ministarstvo kulture Srbije […]

Pale: Pomen za radnike “Famos-a” poginule u proteklom ratu

Na Palama će danas biti služen pomen za 28 radnika preduzeća “Famos-Koran”, koji su kao borci Vojske Republike Srpske poginuli u Odbrambeno-otadžbinskom ratu. Pomen organizuje Boračka organizacija Pale. U 11.00 časova kod Spomen-obilježja u krugu preduzeća biće služen parastos poginulim radnicima i položeno cvijeće i vijenci, najavljeno je iz opštinske Boračke organizacije.