Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Opština Istočno Novo Sarajevo potpisala sporazum o produbljivanju odnosa sa beogradskom opštinom Čukarica

08 Jun 2024
1 min.
Opština Istočno Novo Sarajevo potpisala sporazum o produbljivanju odnosa sa beogradskom opštinom Čukarica

U okviru Svesrpskog sabora danas je načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić potpisao sporazum o produbljivanju odnosa sa bratskom opštinom Čukarica, sa kojom ove godine Istočno Novo Sarajevo obilježava 20 godina bratskih odnosa.

“Ova saradnja je od izuzetnog značaja za naše dvije opštine, jer omogućava razmjenu iskustava, rad na zajedničkim projektima, unaprijeđenje procesa i povezivanje naših sugrađana kroz sve društvene procese.
Ponosni smo na prijateljstva koja smo izgradili tokom svih ovih godina i radujemo se svijetloj budućnosti koja je pred nama.” – rekao je Katić.

Povezani članci

Pale: Voda nakon padavina lošijeg kvaliteta, ali se redovno kontroliše (VIDEO)

Voda u Palama lošeg je kvaliteta, žale se građani. Na adresu Skupštine opštine i Područnog odjeljenja Republičkog inspektorata u Palama, stigao je veći broj pritužbi, čiji su potpisnici, nezadovoljni građani. Iz Vodovoda odgovaraju da je voda lošeg kvaliteta nakon padavina i podsjećaju da je to višegodišnji problem. Ispravnost vode, tvrde, redovno kontrolišu. “Hej, samo da […]

Stanišić: Nije bilo razgovora sa SDS-om o zajedničkom kandidatu za načelnika opštine, neupitna podrška Ćosiću

Poslanik DEMOS-a sa Pala Aco Stanišić izjavio je Srni da DEMOS i SDS nisu razgovarali o tome da Dejan Kojić bude zajednički kandidat ove dvije stranke za načelnika opštine Pale, niti je bilo razgovora o bili kakvoj koaliciji. „SDS je sinoć izašao sa informacijom da ima zajedničkog kandidata što nije istina. Razgovora o zajedničkom kandidatu […]