Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Organizovan “Dan otvorenih vrata” za najmlađe Paljane

29 Mart 2023
1 min.
Organizovan “Dan otvorenih vrata” za najmlađe Paljane

Policijska uprava Istočno Sarajevo organizovala je danas “Dan otvorenih vrata” za učenike osnovne škole i djecu iz vrtića sa područja Pala kako bi im predstavili materijalno-tehnička sredstva, opremu i vozila kojima raspolažu policijski službenici prilikom obavljanja redovnih zadataka.


Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je novinarima da je cilj ove aktivnosti približavanje policijske profesije sugrađanima, ali i sticanje povjerenja u policiju, posebno onih najmlađih.

Stokanovićeva je dodala da su djeci na njima prilagodljiv način Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Istočno Sarajevo, Policijske stanice Pale, te paljanske Jedinice žandarmerije i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale, prezentovali materijalno-tehnička sredstva.

“Na obostrano zadovoljstvo mališani su uživali u razgovoru sa policijskim službenicima, razgledajući opremu i vozila. Ova aktivnost biće realizovana i u ostalim organizacionim jedinicama u sastavu ove policijske uprave”, istakla je Stokanovićeva.

“Dan otvorenih vrata” organizovan je povodom obilježavanja Dana policije Republike Srpske – 4. aprila.

SRNA

Povezani članci

Ženu u Palama udario automobil, teško povrijeđena

Žena pješak čiji su inicijali M.R. teško je povrijeđena kada je u Palama udario automobil “audi”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. Povrijeđenoj je pomoć ukazana u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu. Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 18.00 časova kada je vozilo “audi”, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali N.Š. udarilo pješaka. […]

U Istočnoj Ilidži hapšenja zbog droge

Dva lica čiji su inicijali E.S. i B.I. uhapšena su u Istočnoj Ilidži nakon što su kod njih pronađeni spid, ekstazi i municija, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. Policija je juče u naselju Dobrinja prilikom kontrole lica E.S. iz Kantona Sarajevo pronašla spid, a kod muškarca B.I. je u njegovom stanu u Istočnoj […]