Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Osmi dan potrage za Dankom Ilić- istraga u više pravaca

02 April 2024
1 min.
Osmi dan potrage za Dankom Ilić- istraga u više pravaca

Potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom polju kod Bora ulazi u osmi dan.

Proširena je istraga na teritoriji Srbije. U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča.

Ambasada Srbije poziva sve koji u Austriji prepoznaju nestalu devojčicu da prijave policiji. MUP Crne Gore apeluje na građane da obavijeste Interpol ako imaju podatke o Danki.

Nastavlja se potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora.

Nakon analize svega što je do sada preduzeto u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić, istraga na teritoriji Srbije je proširena, kaže za RTS Bojana Otović Pjanović iz MUP-a.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je u ponedjeljak da je u toku potraga za nestalom devočicom Dankom Ilić (2) iz Srbije i zamolilo građane Crne Gore da ukoliko imaju informacije o nestaloj djevojčici o tome obavijeste kancelariju Interpola u Pogdorici.

Helikopteri MUP-a Srbije nadletali su širu oblast mjesta nestanka devojčice.

Specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se djevojčica tu nalazila.

MUP nastavlja operativni rad.

RTS

Povezani članci

Nestala djevojka pronađena nakon više od 40 dana

Tijana Simić, koja je nestala 13. marta na Karaburmi, pronađena je, prenose srpski mediji. Kako prenosi K1 info, detalji za sada nisu poznati. Podsjetimo, Tijana je nestala 13. marta na Karaburmi. Tog dana kada je nestala, telefon je ostavila kod kuće. To je otežavajuća okolnost i za policiju i za sve koji je traže budući […]

Pas ujeo dijete u Beogradu, amputiran mu prst

U beogradskom naselju Stepa Stepanović pas je ujeo dijete, što je dovelo do amputacije prsta, rekla je za RTS dr Ivana Stefanović iz Hitne pomoći. Incident se dogodio juče nešto poslije 13 časova, kada je pas ujeo dijete. Hitna pomoć prevezla je dijete u Institut za majku i dijete, prenosi RTS.