Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Osmi dan potrage za Dankom Ilić- istraga u više pravaca

02 April 2024
1 min.
Osmi dan potrage za Dankom Ilić- istraga u više pravaca

Potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom polju kod Bora ulazi u osmi dan.

Proširena je istraga na teritoriji Srbije. U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča.

Ambasada Srbije poziva sve koji u Austriji prepoznaju nestalu devojčicu da prijave policiji. MUP Crne Gore apeluje na građane da obavijeste Interpol ako imaju podatke o Danki.

Nastavlja se potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora.

Nakon analize svega što je do sada preduzeto u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić, istraga na teritoriji Srbije je proširena, kaže za RTS Bojana Otović Pjanović iz MUP-a.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je u ponedjeljak da je u toku potraga za nestalom devočicom Dankom Ilić (2) iz Srbije i zamolilo građane Crne Gore da ukoliko imaju informacije o nestaloj djevojčici o tome obavijeste kancelariju Interpola u Pogdorici.

Helikopteri MUP-a Srbije nadletali su širu oblast mjesta nestanka devojčice.

Specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se djevojčica tu nalazila.

MUP nastavlja operativni rad.

RTS

Povezani članci

Vučić: Uvijek ću podržati Republiku Srpsku i Dodika

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Mostaru da će uvijek i u svemu podržati Republiku Srpsku i predsjednika Milorada Dodika. “On je u pravu za jednu stvar – ako vi kršite procedure unutar jedne zemlje oko najtežihpitanja, moralnih, političkih i pravnih diskvalifikacija, i na to ne reaguje niko, naprotiv, svi spolja prihvataju kao […]

Brnabić: Nametanje rezolucije vrhunac pravnog nasilja (VIDEO)

Predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je da je nametanje rezolucije o Srebrenici u agendu Generalne skupštine UN vrhunac pravnog nasilja, skandal i presedan. Brnabićeva je naglasila da su na ovaj način prekršeni Dejtonski mirovni sporazum i Ustav BiH, jer se o tome nije izjašnjavalo tročlano Predsjedništvo BiH, što je neshvatljiv skandal. Govoreći o predstojećem […]