Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Osmogodišnja djevojčica koju je otac držao kao roba ima desetak kilograma: Ljekari bdiju nad njom

30 Mart 2023
2 min.
Osmogodišnja djevojčica koju je otac držao kao roba ima desetak kilograma: Ljekari bdiju nad njom

Osmogodišnja djevojčica, koju je otac držao u kadi najmanje tri godine i dalje se nalazi u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Kako se nezvanično saznaje, malena je non-stop gladna.

– Izgleda kao dete od tri i po godine, sićušna je, jedva da ima 10 kilograma. Halapljivo jede, stalno je gladna i traži još. Lekari su dan i noć kraj nje, svima je prirasla za srce ne samo zbog jezive sudbine već i zato što izgleda kao mali anđeo. Ima bistre, lepe okice, ošišana je na paž – kaže izvor “Kurira” i dodaje da djevojčica ne bi preživjela da je još nekoliko dana ostala zatočena u kadi.

– Policija ju je donela poluživu u bolnicu. Svi smo se sjatili oko nje, tolika gužva se napravila da je sada strogo zabranjeno da je obilazi iko osim lekara koji se brinu o njenom zdravstvenom stanju. Zna da govori, ali još nisu kontrolisali motoriku i njeno psihičko stanje – kaže izvor.

Da podsjetimo prije pet dana oslobđena je djevojčica (8) koja je godinama bila zatočena i mučena u stanu na Zvezdari u Beogradu i to od strane svog oca, Uroša Pašajlića (38), koji je juče uhapšen.

Mučna priča otkrivena je onog trenutka kada je vanbračna supruga Uroša Pašajlića otišla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje nad njom, ali i za njegovo monstruozno ponašanje.

Uroša je za zlostavljanje prijavljivala i bivša supruga, djevojčicina majka, a komšije su primjećivale ženu kako plače na stepenjištu zgrade, po nekad su čuli krike i jecaje, ali nisu povezivali to sa djevojčicom. Kako kažu, djevojčicu uopšte nisu ni viđali, a majka je otišla od njih prije tri godine. Majka djevojčice je zavisnik, a i bila je osuđivana, nakon što je jednom prilikom, pod dejstvom narkotika fizički napala svoju majku.

Povezani članci

Aleksandar Šapić ponovo izabran za gradonačelnika Beograda

Odbornici Skupštine grada Beograda izabrali su danas ponovo Aleksandra Šapića za gradonačelnika Beograda u naredne četiri godine. Za izbor Šapića glasalo je 64 od 82 odbornika. Šapića je za gradonačelnika predložio predsjednik Skupštine grada Nikola Nikodijević. Za zamjenika gradonačelnika izabrana je Vesna Vidović. Odbornici su izabrali i članove Gradskog vijeća. Tokom rasprave, odbornici vladajuće koalicije […]

Požar u kafiću na Novom Beogradu, vatra zahvatila više stanova

Na Novom Beogradu u ulici Maršala Tolbuhina izbio je požar, a vatra je zahvatila više stanova u zgradi. Požar u kafiću “Prajm” jutros nešto poslije 6 časova, brzo se proširio i zahvatio više stanova u zgradi u kojoj se kafić nalazi. Više vatrogasnih ekipa izašlo je na teren i požar je lokalizovan, a vatrogasci rade […]