Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Otkrivena tajna savršenog izgleda Lidije Vukićević

12 Septembar 2022
1 min.
Otkrivena tajna savršenog izgleda Lidije Vukićević

Mnogi se pitaju kako Lidija Vukićević održava svoju vitku liniju, a u nedavnoj objavi na Instagramu je otkrila male tajne svog dobrog izgleda.

“Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama. Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna ali ako se ne negujete, pre svega mentalno, onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle,morate da znate šta želite od sebe i na koji način. U teretanu ne idem, nemam ženu koja mi čisti kuću, pa sam teretanu zamenila ozbiljnim fizičim radom gde aktiviram sve mišiće”, otkrila je Lidija.

Ona je, takođe, istakla da je napravila i svojevrsni plan ishrane koji je, pored čišćenja kuće, održava u tom formi.

“Napravila sam sama listu ishrane jer se držim one Šekspirove rečenice ‘Svaki organizam je vrt u kome smo mi baštovani’. Vagu za merenje težine nikada u kući nisam imala, sasvim je dovoljna garderoba da odredi da li ste dobili koji kilogram više ili izgubili. Šetam mnogo sa svojim životinjicama i pre svega život sam uzela u svoje ruke”, kaže srpska glumica, te dodaje da godinama živi po svojim pravilima bez osvrtanja na druge.

B92

Povezani članci

Tom Kruz je najplaćeniji holivudski glumac, evo koliko zarađuje po izgovorenoj riječi

Tom Kruz je najplaćeniji glumac Holivuda, a uzevši u obzir njegovu zaradu tokom karijere objavljen je i iznos koji zarađuje po izgovorenoj riječi. Kruzove glumačke vještine u kombinaciji s poslovnim duhom i produkcijom sopstvenih filmova poput “Nemoguće misije” omogućili su mu da dobija i postotak zarade, a ne samo fiksnu platu od mnogih uspješnih ostvarenja […]

Poznata srpska glumica plijeni izgledom na Maldivima

Savršena figura i izvajane noge poznate srpske glumice, oduševili su sve na društvenim mrežama. Jelisaveta Oraščanin, glumica i supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, uvijek je bila fatalna za muški rod. Osim talentom i šarmom, ona je plijenila i fizičkim izgledom. Iako ima prirodno vitku figuru, ona nije krila da je uradila i određene intervencije kako […]