Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Ovjereno osam kandidatskih lista za delegate u Domu naroda

25 Novembar 2022
1 min.
Ovjereno osam kandidatskih lista za delegate u Domu naroda

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH dostavila je Narodnoj skupštini Republike Srpske osam ovjerenih kandidatskih lista za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda.


Na ovjerenoj kandidatskoj listi narodnog poslanika Igora Žunića /SNSD/ su kandidati Sredoje Nović i Danijela Mrda, a na listi Ranke Perić Romić /SNSD/ kandidati Snježana Novaković Bursać i Veljko Marić, saopšteno je iz Narodne skupštine Srpske.

Na ovjerenoj listi narodnog poslanika Denisa Šulića /SNSD/ nalaze se kandidati Boško Tomić i Mladen Popović, dok su na ovjerenoj listi narodnog poslanika Mladena Ilića /SNSD/ Radovan Kovačević i Nebojša Šešlija.

Na listi SNSD-ovog narodnog poslanika Anje LJubojević nalaze se kandidati Nikola Špirić i Miloš Lukić.

Ovjerena je i kandidatska lista PDP-a na kojoj su kandidati Nenad Vuković, Dragan Milanović i Jelena Elčija Jovanić.

Na ovjerenoj listi narodnog poslanika Milana Radovića /SDS/ kandidati su Želimir Nešković, Tamara Evđić i Stefan Ignjatović.

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika Saše Grbića /Pokret za državu/ na kojoj su kandidati Vojin Mijatović i Aleksandar Vuković.

SRNA

Povezani članci

Osumnjičeni za ubistvo mladog Banjalučanina sproveden u Tužilaštvo

Osumnjičeni za ubistvo 28-godišnjeg Banjalučanina Ariela Bogdanovića sproveden je večeras u banjalučko Okružno javno tužilaštvo. Uhapšeni je sproveden u Tužilaštvo nakon završene kriminalističke obrade i kompletiranja i dokumentovanja predmeta uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. Prema nezvaničnim inforamcijama, riječ je o Daliboru Mandiću koji je uhapšen jutros oko tri časa u banjalučkom naselju Starčevica. Nezvanično, […]

Magla preko Romanije, u kotlinama i duž rijeka

Magla i niska oblačnost zadržala se u kotlinama i duž riječnih tokova u Republici Srpskoj, te u višim predjelima, a iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske savjetuju vozačima opreznu vožnju, posebno na pravcu Sarajevo-Rogatica, preko Romanije. “Vozačima savjetujemo maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu, uz obavezno posjedovanje zimske opreme”, navodi se u saopštenju […]