Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Ovjereno osam kandidatskih lista za delegate u Domu naroda

25 Novembar 2022
1 min.
Ovjereno osam kandidatskih lista za delegate u Domu naroda

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH dostavila je Narodnoj skupštini Republike Srpske osam ovjerenih kandidatskih lista za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda.


Na ovjerenoj kandidatskoj listi narodnog poslanika Igora Žunića /SNSD/ su kandidati Sredoje Nović i Danijela Mrda, a na listi Ranke Perić Romić /SNSD/ kandidati Snježana Novaković Bursać i Veljko Marić, saopšteno je iz Narodne skupštine Srpske.

Na ovjerenoj listi narodnog poslanika Denisa Šulića /SNSD/ nalaze se kandidati Boško Tomić i Mladen Popović, dok su na ovjerenoj listi narodnog poslanika Mladena Ilića /SNSD/ Radovan Kovačević i Nebojša Šešlija.

Na listi SNSD-ovog narodnog poslanika Anje LJubojević nalaze se kandidati Nikola Špirić i Miloš Lukić.

Ovjerena je i kandidatska lista PDP-a na kojoj su kandidati Nenad Vuković, Dragan Milanović i Jelena Elčija Jovanić.

Na ovjerenoj listi narodnog poslanika Milana Radovića /SDS/ kandidati su Želimir Nešković, Tamara Evđić i Stefan Ignjatović.

Ovjerena je kandidatska lista narodnog poslanika Saše Grbića /Pokret za državu/ na kojoj su kandidati Vojin Mijatović i Aleksandar Vuković.

SRNA

Povezani članci

U Srpskoj rođeno 12 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 12 beba, sedam dječaka i pet djevojčica, potvrđeno je Srni u porodilištima. Četiri bebe rođene su u Banjaluci, tri u Istočnom Sarajevu, dvije u Doboju, a po jedna u Prijedoru, Nevesinju i Foči. U Banjaluci su rođene dvije djevojčice i dva dječaka, u Istočnom Sarajevu tri […]

Sladoje: Za Kalinovik 2023. uspješna, nastavak projekata u novoj godini

Turistički kompleks na Zelengori predviđa izgradnju vikend-naselja, hotela, motela i raznih sportsko-rekreativnih sadržaja. Ovaj projekat bi u narednoj godini trebalo da dobije izgled kako je to zamišljeno. Opština Kalinovik uspješno završava ovu godinu, svi projekti koji nisu realizovani ili su u završnoj fazi biće završeni naredne godine, uključujući i kalinovačku kuću koja je odlična mogućnost […]