Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Ovo je ćerka Dubravke Mijatović i poznatog glumca: Sakrivena od očiju javnosti – od majke je naslijedila ljepotu

29 Januar 2023
1 min.
Ovo je ćerka Dubravke Mijatović i poznatog glumca: Sakrivena od očiju javnosti – od majke je naslijedila ljepotu

Ćerka glumice Dubravke Mijatović, Iva Radaković, ne eksponira se javno, a kada je vide mnogi kažu da liči na svoju majku od koje je, kako izgleda, naslijedila ljepotu.

Naime, u kultnom filmu “Tri palme za dve bitange i ribicu”, snimljenom pred kraj prošlog vijeka, muvali su se” Dubravka i Srđan Žika Todorović.

Međutim, stvarna ljubavna priča odvijala se iza kamera, popularna glumica zaljubila se u drugog kolegu, Gorana Radakovića, koji je takođe igrao u ovoj komediji.

Četiri godine starijeg kolegu upoznala je još dok su studirali, ali iskre su planule tek na snimanju pomenutog filma. Vjenčali su se i dobili ćerku Ivu, koja sada ima 22 godine.

Dubravka privatni život nikad nije eksponirala, pa su i njena djeca odrastala daleko od medija i očiju javnosti.

Dubravka i Goran posle razvoda su ostali u dobrim odnosima, dok ona nije govorila javno o njihovom braku, glumac je više puta isticao kako je njegova bivša supruga divna majka.

Espreso

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]