Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Pale: Danas na Pravnom fakultetu akcija darivanja krvi

24 Novembar 2022
1 min.
Pale: Danas na Pravnom fakultetu akcija darivanja krvi

Na Pravnom fakultetu na Palama danas će biti održana akcija dobrovoljnog davanja krvi, a do kraja godine biće ih organizovane još tri na fakultetima Univerziteta u Istočnom Sarajevu.


Akcija na Palama trajaće od 9.00 do 14.00 časova, najavljeno je iz Crvenog krsta Republike Srpske, koji je organizator u saradnji sa Unijom studenata Srpske i Studentskim parlamentom Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Crveni krst Republike Srpske vodi se sloganom “Darujte krv! Spasite život”,i poziva sve koji su u mogućnosti da daju krv i tako spasu nekome život.

SRNA

Povezani članci

Pokušaj ubistva u Istočnom Sarajevu

Policija iz Istočnog Sarajeva traga za Borisom Mitrovićem zvanim Gilmar iz Istočnog Sarajeva zbog pokušaja ubistva, saznaje Srpskainfo. Gilmar je sinoć u kafiću pokušao ubiti jednu osobu. Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, noćas oko 1.05 časova prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u ulici Vuka Karadžiča u Istočnom Novom Sarajevu došlo do upotrebe vatrenog […]

Još jedna humanitarna akcija Grobara sa Pala

Grobari Pale šesti put organizuju humanitarnu akciju, kako bi se u vrijeme božićnih praznika saosjećali sa svojim socijalno-ugroženim sugrađanima. Akciju će realizovati na Tucindan 5.1.2023. godine. Navode da će se skupljati hrana, novac, odjeća i obuća. Za informacije o načinima na koje možete pomoći, pozovite : Bojan Brčkalo 0038765651685 Dejan Vuković 0038765769220 U videima pogledajte […]