Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

PDP i Šmit zabranili novinarima da fotografišu i snimaju doček

23 Jun 2022
1 min.
PDP i Šmit zabranili novinarima da fotografišu i snimaju doček

Nelegitimni visoki predstavnik Kristijan Šmit, boravi danas u Banjaluci na sastanku sa PDP-om.

Srdačan doček i dobrodošlica nelegitimnom Šmitu, tako je Jelena Trivić sa svojim saradnicima dočekala Šmita koji je nedavno poništio zakon o Imovini Republike Srpske.

Toliko je bilo dozvoljeno, fotografima i snimateljima, da zabilježe kadrove.

Ostatak je bio strogo zabranjen.

Naime, Šmitovo obezbjeđenje, njih trojica, stali su pred okupljene i rekli da je to to i da nema više snimanja i fotografisanja.

Za jedne okupator i njemački turista, za PDP, visoki predstavnik. To znači da su Jelena Trivić, PDP ali i Draško Stanivuković koji je Šmita prije manje od mjesec dana, primio u posjetu, prekršili zaključke Narodne skupštine iza kojih je stao i sam PDP.

Možda su zaboravili da je u njima pisalo – da Kristijan Šmit nije legalno izabran.

ATV

Povezani članci

Višegrad: Danas memorijalni plivački maraton do Starog Broda

 Na rijeci Drini od Višegrada do Starog Broda danas će biti održan memorijalni plivački maraton u pomen na Srbe koje su ustaše ubile 1942. godineInicijator održavanja maratona je humanista Neven Jovanović, koji živi i radi u Londonu, a porijeklom je iz Goražda. Jovanović je istakao da će plivački maraton započeti rijekom Drinom od Andrićgrada do […]

Košarac: Politička potrošenost Mladena Bosića

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac ocijenio je da su verbalni napadi Mladena Bosića na predsjednicu Republike Srpske Željku Cvijanović dokaz njegove političke potrošenosti i promašenosti. – Mladen Bosić se izgleda probudio iz višegodišnjeg zimskog sna, ali to, na njegovu žalost, nikome nije korisno. Njegova silna želja da zablista neslavno je završila, kao i sve što […]