Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Peđa Jovanović otkrio koji mu je legendarni pjevač najveći uzor

01 Avgust 2023
1 min.
Peđa Jovanović otkrio koji mu je legendarni pjevač najveći uzor

Najveća zvijezda u ekspaniziji na Balkanu Peđa Jovanović jedan je od najtraženijih pjevača u regionu.

On ima ugovorene nastupe mjesecima unaprijed i bez problema puni diskoteke, klubove i dvorane.

U posljednje vrijeme često nastupa i u Bosni i Hercegovini, a već sutra će se sa publikom družiti u Sokocu.

Fenomenalni Peđa Jovanović obećava noć za pamćenje svim posjetiocima svečanog salona „Pajo“, a ostao je još samo mali broj ulaznica za njegov nastup.

Peđa je omiljen među kolegama. Nedavno je objavio hit “Njoj” za koju je tekst i muziku uradio Bane Opačić, a aranžman Marko Cvetković.

Kolege imaju samo riječi hvale za njegovu novu kompoziciju.

Kada je riječ o uzorima on je izdvojio jednog legendarnog pjevača.

“Džej mi je bio najveći uzor i dosta smo nastupali zajedno sa Džejom. Imao sam nekih 18 godina kada smo se upoznali”, kaže Jovanović i dodaje da na svakom nastupu otpjeva bar dvije Džejeve pjesme.

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]