Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Pljevljak nelegalno prebacivao migrante u Čajniče

20 Jun 2022
1 min.
Pljevljak nelegalno prebacivao migrante u Čajniče

Pet ilegalnih migranata otkriveno je na putnom pravcu Pljevlja-Čajniče, u mjestu Vučevo, prilikom kontrole automobila kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali Ž.K. /23/, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Kontrolom automobila “golf” pljevaljskih registarskih oznaka utvrđeno je da Ž.K. u vozilu prevozio državljane Avganistana i Irana.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, protiv Ž.K. je podnesena krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

SRNA

Povezani članci

Četiri zemljotresa kod Makarske

Četiri slabija potresa zabilježena su sinoć s epicentrom kod ostrva Hvar, oko 20 kilometara južno od Makarske. Najjači od njih bio je 2,9 stepena Rihterove skale i dogodio se u 21.08 časova, naveli su seizmografi hrvatske Seizmološke službe. Uslijedila su tri vrlo slaba potresa jačine 1,6, 1,5 i 1,8 stepena Rihterove skale, dodaju seizmografi, a […]

Milanović: Šmit je produžena ruka mutnih i čudnih krugova u BiH

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je da je Kristijan Šmit u BiH ilegalno i da je produžena ruka “vrlo mutnih i čudnih krugova u BiH, sa problematičnim ovlaštenjima”. “Žalio se Ambasadi Hrvatske u BiH? A šta mu je Ambasada odgovorila? Sikter – tako se kaže u Bosni”, rekao je Milanović komentarišući pritužbe Šmita na njega. […]