Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Počeo sastanak Dodika i Cvijanovićeve sa Vučićem

24 Novembar 2022
1 min.
Počeo sastanak Dodika i Cvijanovićeve sa Vučićem

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sastali su se danas u Beogradu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.


Sastanak je počeo u zgradi Generalnog sekretarijata predsjednika Republike, a nakon razgovora Vučića sa Dodikom i Cvijanovićevom, koji je u toku, predviđeno je obraćanje medijima.

Ovo je prva zvanična posjeta Dodika i Cvijanovićeve nakon stupanja na dužnost.

SRNA

Povezani članci

Dva radnika stradala u Silosu

Dva radnika, od kojih je jedan imao 31, a drugi 23 godine, poginula su u silosu preduzeća “MTI” u Kraljevu, kada se na njih obrušila veća količina piljevine, rečeno je u Policijskoj upravi u Kraljevu. Na mjesto nesreće, koja se dogodila sinoć oko 23.00 časova, izašli su policija, vatrogasci i Hitna pomoć, a okolnosti nesreće […]

Vulin preuzeo dužnost direktora BIA

Aleksandar Vulin preuzeo je dužnost direktora Bezbjednosno-informativne agencije /BIA/ od Bratislava Gašića. Svečana primopredaja dužnosti obavljena je u sjedištu Agencije u Beogradu, saopštila je BIA. Vulin je sa čela MUP-a stupio na dužnost prvog čovjeka BIA, dok je Gašić aktuelni ministar unutrašnjih poslova Srbije.