Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Poginuo dječak, roditelji pritekli da pomognu, pa ih udarilo drugo vozilo

27 Oktobar 2021
1 min.
Poginuo dječak, roditelji pritekli da pomognu, pa ih udarilo drugo vozilo

Četrnaestogodišnji dječak poginuo je u Bijeljini kada ga je udarilo jedno, a potom i drugo vozilo, koje je pritom povrijedilo i njegove roditelje dok su mu pružali pomoć na putu, rekla je Srni portparol Policijske uprave Aleksandra Marić.

Sve se dogodilo u razmaku od nekoliko minuta. U prvom udesu jedno vozilo je udarilo dječaka na putu, a potom se udaljilo sa lica mjesta i policija i dalje traga za tim vozačem.

Dok su djetetu pokušavali da ukažu pomoć, naišlo je drugo vozilo i udarilo ponovo dječaka i njegove roditelje. Tom prilikom teške povrede zadobili su i otac E.H i majka A.B.

Policija je pronašla drugog vozača čiji su inicijali P.D, koji se udaljio sa lica mjesta i on je uhapšen.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u Ulici Kulina Bana, a policiji je prijavljena u 20.45 časova.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Poziv našim prijateljima da ne upadnu u zamku spekulativnog procesa

Predsjednik Republike Srpske Milord Dodik izjavio je da je priprema rezolucije o Srebrenici u UN spekulativni proces sponzorisan od NJemačke i zapadnih zemalja, te pozvao sve prijatelje srpskog naroda da ne upadnu u zamku toga. Dodik je rekao da cjelokupna priprema rezolucije već negativno utiče na stanje u BiH i da sigurno nije usmjerena ka […]

Dodik prenio Angelini Ajhorst i Lajčaku stavove Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da je izvršnom direktoru za Evropu u Evropskoj službi za spoljne poslove Angelini Ajhorst i specijalnom predstavniku EU za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku prenio jasne stavove Republike Srpske o dešavanjima u BiH. Dodik naveo je da je u odvojenim susretima u […]