Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Pojedina sela zapadnokrajiških oblasti i dalje odsječena

25 Januar 2023
1 min.
Pojedina sela zapadnokrajiških oblasti i dalje odsječena

Regionalni makadamski putni pravac od Drvara do Istočnog Drvara i dalje je neprohodan, potvrdila je Srni načelnik opštine Istočni Drvar Milka Ivanković.


Putna komunikacija od Drvara do Istočnog Drvara odvija se preko Bosanskog Petrovca, Ključa i Ribnika.

Iz opštine Drvar Srni je potvrđeno da su putevi u lokalnoj zajednici prohodni i da se situacija nastala usljed snježnih padavina stabilizuje.

Srpska sela Tičevo, Preodac, Stožišta i Tiškovac u Bosanskom Grahovu su i dalje blokirana, rečeno je Srni u opštini Bosansko Grahovo.

Putna komunikacija do Tiškovca odvija se preko Hrvatske, kroz Strmicu.

U srpskom selu Tiškovac živi i porodica Vladušić, čiji najmlađi član Dragan u osnovnu školu u Bosansko Grahovo putuje preko Hrvatske.

SRNA

Povezani članci

Snaga naroda i Ramo Isak kažnjeni sa 6.000 KM kazne za objavljeni spot

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH danas je u Sarajevu izrekla kaznu u iznosu 6.000 KM političkom subjektu Snaga naroda i predsjedniku ove stranke koji je i ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH Rami Isaku za spot objavljen na društvenim mrežama, za koji je utvrđeno da predstavlja preuranjenu izbornu kampanju, i naložila povlačenje ovog spota. CIK, rečeno […]

Košarac: Teatar apsurda susret Bećirovića i Šmita

Teatar apsurda jedini je mogući termin za vjerodostojan opis sastanka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića i Kristijana Šmita, ocijenio je zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac. Košarac je istakao kako kvaziljevičar Bećirović trči pod skute fantoma iz OHR-a da bi mu se požalio na, kako je saopštio, “antidejtonske i antiustavne aktivnosti” rukovodstva Srpske. “Ima li […]