Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Pokušaj ubistva na Ilidži: Mladić pao sa četvrtog sprata zgrade

05 Avgust 2022
1 min.
Pokušaj ubistva na Ilidži: Mladić pao sa četvrtog sprata zgrade

U četvrtak je Policijska uprava Ilidža obaviještena da se u Ulici Emira Bogunića Čarlija nalazi jedna teško povrijeđena osoba, a izlaskom na teren pronašli su A. H. (21).

Njemu je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo ukazala pomoć. Povrijeđeni je potom odvezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje je ljekar konstatovao teške tjelesne povrede.

A.H. je izjavio da je pao sa četvrtog sprata stambene zgrade.

Dežurni tužilac je radeći na rasvjetljavanju slučaja, događaj klasifikovao kao ubistvo u pokušaju. U toku istrage je izvršena kriminalistička obrada tri osobe. Uhapšeni su E.M. (27) i E.G rođen (37) dok je I.H. saslušana i otpuštena iz službenih prostorija MUP-a KS.

Uhapšeni se terete da su počinili krivično djelo nepružanje pomoći i E.G. laka tjelesna povreda.

Policijski službenici nastavljaju potragu za još dvije osobe za koja se sumnja da se takođe mogu dovesti u vezi sa izvršenim krivičnim djelom.

klix

Povezani članci

Cvijanović: Srbi žele živjeti u miru, razvijajući svoje institucije

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je danas u Sarajevu, gdje je prisustvovala obilježavanju slave Hrama Preobraženja Gospodnjeg u Pofalićima, da Srbi žele da žive u miru, razvijajući svoje institucije i sarađujući sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Cvijanovićeva je rekla da su okupljanje oko poruka koje stoje iza velikih praznika, oko naučenog iz prošlosti i ciljeva […]

Dodik: Crkva i vjera – značajan argument srpskog identiteta

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da mu je drago što je slavi Hrama Preobraženja Gospodnjeg u sarajevskom naselju Pofalići prisustvovalo mnogo vjernika koji drže do srpskog identiteta, pravoslavne crkve i srpskih vrijednosti, te poručio da sva priča o multietičnosti Sarajeva pada na činjenici da ovdašnje vlasti ne žele da vrate imovinu […]