Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Policija traga za odgovornim za paljenje automobila

24 Januar 2023
1 min.
Policija traga za odgovornim za paljenje automobila

 Nakon izvršenog uviđaja zapaljenog automobila u Istočnom Sarajevu, policija preduzima mjere i radnje na pronalasku izvršioca, saopšteno je iz Policijske uprave.


Uviđaj je izvršen u prisustvu sudskog vještaka, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Policiji je u 4.30 časova prijavljeno da u Ulici Jovana Dučića gori automobil.

Pripadnici Vatrogasne jedinice grada Istočno Sarajevo sanirali su požar u kojem su oštećena još tri vozila, koja su se nalazila u blizini.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

SRNA

Povezani članci

Djeca iz Daun sindrom centra sa Ljevnaićem posadila sadnice Javora

Djeca iz Daun sindrom centra iz Banjaluke danas su sa direktorom Olimpijskog centra “Jahorina” Dejanom Ljevnaićem zasadila šest sadnica javora na Jahorini. Ljevnaić je rekao da ovaj događaj simbolizuje posvećenost Olimpijskog centra očuvanju prirode i pružanju podrške zajednici. “Ponosan sam jer nam je pripala čast da ozvaničimo osam godina postojanja ovog centra sadnjom šest sadnica […]

“JES kamp” okupio 40 djece iz regiona”

Na Jahorini su danas predstavljeni rezultati jedinstvenog “JES kampa”, koji je okupio 40 djece iz regiona. Direktor Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina” Dejan Ljevnaić istakao je da je kamp djeci omogućio da unaprijede znanje engleskog jezika, da igraju bejzbol i uživaju u bogatim ljetnim sadržajima koje Jahorina nudi. Ljevnaić je rekao da je ove godine duplo […]