Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Policija traži pomoć u potrazi za manijakom: Udario djevojku šipkom pa je silovao

18 Jun 2024
1 min.
Policija traži pomoć u potrazi za manijakom: Udario djevojku šipkom pa je silovao

Policija traži nepoznatog muškarca koji je u Splitu šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je polno zlostavljao pa pobjegao.

Splitska policija sada je objavila snimak nadzorne kamere koja prikazuje muškarca koji je još uvijek u bijegu.

Muškarac na snimku prelazi raskrsnicu, nakratko se zaustavlja, a zatim se vraća i stoji na putu. Ubrzo odlazi u smjeru iz kojeg je došao. Snimak nije najboljeg kvaliteta pa nije moguće razaznati detalje.

Iz policije mole građane da im dojave ako imaju bilo kakve informacije o njemu. To mogu učiniti pozivom na broj 192, dolaskom u najbližu policijsku stnicu ili mejlom [email protected].

Informacije se mogu dojaviti i anonimno.

Napao je na Kmanu, djevojka je teško povrijeđena

Podsjetimo, napad se dogodio na Kmanu nešto prije tri sata ujutro 16. juna.

Napadnuta djevojka, saznaje se, ima 18 godina.

Žrtva je prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena ljekarska pomoć. Utvrđeno je da je zadobila tešku tjelesnu povredu u obliku frakture zapešća na ruci. Ima i lakšu povredu na glavi. Otpuštena je iz bolnice.

Policija je na mjestu događaja obavila uviđaj. Obaviješteno je i Županijsko državno tužilaštvo u Splitu. U toku je intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniocem.

Snimak pogledajte OVDJE.

Indeks

Povezani članci

Mandić, Knežević i ostali oslobođeni u predmetu “državni udar”

 Aktuelni predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić, lider DNP-a Milan Knežević i ostali optuženi u ponovljenom suđenu u predmetu “državni udar” danas su oslobođeni krivice. Presudu je izreklo Vijeće Višeg suda na čijem je čelu Zoran Radović. Riječ je o ponovljenom postupku, jer su prvom presudom svi osumnjičeni, među kojima su Mandić i Knežević, osuđeni […]

Novi hakerski napad u Hrvatskoj, na udaru HZZO

Hrvatska se ponovo našla na udaru hakera, a danas je napad izveden na Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO). Kako je saopšteno iz HZZO, danas su došli do saznanja da je u toku tzv.”spoofinga” – vrsta internet napada kojim se napadači lažno predstavljaju kao HZZO s ciljem sprovođenja pripremnih radnji radi počinjenja krivičnog djela prevare. […]