Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Posljednja pjesma Šabana Šaulića: Tek sada objavljena VIDEO

18 Februar 2023
1 min.
Posljednja pjesma Šabana Šaulića: Tek sada objavljena VIDEO

Četiri godine nakon pogibije Šabana Šaulića, fanovi kralja folka konačno su dobili priliku da čuju pjesmu koju je snimio nekoliko sedmica prije tragedije.

Pjesma “Gdje ste sada drugovi” objavljena je na zvaničnom YoyTube kanalu Šabana Šaulića i već tokom prvih sati izazvala je oduševljenje publike.

Spot je snimljen u studiju Baneta Vasića koji i potpisuje kompoziciju, te zabilježio je trenutak kada je kralj folka prvi put pjevao ovu pjesmu.

Povezani članci

Karleuša se pohvalila poklonom Boža Vreća

Jelena Karleuša pohvalila se na društvenim mrežama poklonom koji je dobila od bh. umjetnika Bože Vreće, prema kojem je u više navrata javno iskazivala svoje najdublje emocije. Karleuša je javno putem svog Instagram profila u više navrata iskazivala svoje divljenje prema Vreći. Ona je nedavno podržala “princa sevdaha”, a on joj je uzvratio emotivnim riječima. […]

Gavrilo Princip je PREDAK našeg poznatog pjevača

Istorijsku ličnost kakva je Gavrilo Princip teško je dovesti u vezu sa ličnostima iz svijeta popularne muzike. Međutim, interesantan je podatak da je on predak vođe grupe “Partibrejkersi”, Zorana Kostića Caneta, koji je u jednom intervjuu otkrio detalje o ovoj porodičnoj vezi. – Ja sam potomak Gavrila Principa. Majka Gavrila Principa i moj pradeda su rođeni brat i […]