Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Potraga za tri lica iz Srbije zbog paljevine automobila

24 Januar 2023
1 min.
Potraga za tri lica iz Srbije zbog paljevine automobila

Policijska uprava Istočno Sarajevo raspisala je potragu za tri državljana Srbije osumnjičena da su jutros zapalila automobil u Istočnom Novom Sarajevu.

Potraga ja raspisana za licima čiji su inicijali D.J, M.N. i M.N, osumnjičena da su jutros oko 4.30 časova zapalila putnički automobil u Ulici Jovana Dučića u Istočnom Novom Sarajevu, prilikom čega su oštećena još tri vozila, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu preduzimaju se dalje mjere i radnje sa ciljem dokumentovanja krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

SRNA

Povezani članci

Sporazum o saradnji sa Fakultetom za sistemsko inženjerstvo Vakajama

Delegacija Elektrotehničkog fakulteta /ETF/ Univerziteta u Istočnom Sarajevu je tokom današnje posjete Vakajama Univerzitetu u Japanu dogovorila potpisivanje sporazuma o saradnji između ETF-a i Fakulteta za sistemsko inženjerstvo Vakajama Univerziteta. Predstavnici ETF-a su tokom današnje cjelodnevne posjete Vakajama Univerzitetu u Japanu, zajedno sa ambasadorom BiH u Japanu Sinišom Berjanom, obavili niz sastanaka sa rektorom Itohom […]

Univerzitet u Istočnom Sarajevu najbolje rangiran univerzitet iz Republike Srpske na Vebometriks rang listi

Univerzitet u Istočnom Sarajevu najbolje rangiran univerzitet iz Republike Srpske na Vebometriks rang listi. Prema najnovijim podacima svjetske Vebometriks rang-liste univerziteta iz januara 2023. godine, Univerzitet u Istočnom Sarajevu ostvario je novi napredak na poziciji u Bosni i Hercegovini, te u odnosu na izvještaj iz jula 2022. godine gdje se nalazio na trećem mjestu, zauzima […]