Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Potvrđena optužnica zbog oštećenja i oduzimanja tuđe stvari

31 Januar 2023
1 min.
Potvrđena optužnica zbog oštećenja i oduzimanja tuđe stvari

Osnovni sud u Sokocu potvrdio je optužnicu Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu protiv Luke Jovanovića i Danijela Remića zbog krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Oni su optuženi da su 8. novembra 2020. godine na području opštine Istočna Ilidža, u Ulici carice Milice, radi privremene upotrebe, oduzeli automobil “golf dva” u vlasništvu T.M, koji su koristili za vožnju, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Optuženi su vozilo nakon nekoliko časova vratili na mjesto odakle su ga oduzeli.

SRNA

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu u februaru registrovano 46 krivičnih djela

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo u februaru je registrovano 46 krivičnih djela što je za sedam odsto više nego lani, a koeficijent ukupne rasvijetljenosti krivičnih dijela je 86 odsto, naveli su danas iz ove uprave. Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je da u Upravi mogu biti zadovoljni postignutim rezultatima po pitanju […]

Koncert Peđe Jovanovića 30. juna u Palama

Ljetna turistička sezona u Istočnom Sarajevu počeće odličnom zabavom – koncertom Peđe Jovanovića 30. juna na Studentskom trgu u Palama. Koncert je poklon Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo za sve građane i turiste. U Istočnom Sarajevu biće organizovane i brojne manifestacije koje će obilježiti ovogodišnju ljetnu sezonu.