Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Povrijeđeni žandarm Miloš Jevremović izlazi iz bolnice

08 Juli 2024
1 min.
Povrijeđeni žandarm Miloš Jevremović izlazi iz bolnice

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovaće dočeku povrijeđenog žandarma Miloša Jevremovića koji danas izlazi iz bolnice.

Doček je zakazan za 11.30 časova u Odredu Žandarmerije u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pripadnik Žandarmerije Miloš Jevremović (34) ranjen je 29. juna u napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu, koji je okarakterisan kao teroristički akt, kada je pogođen samostrijelom u vrat.

Napadač je identifikovan kao Miloš Žujović (25), vjersko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca, koji je prešao da živi u Novi Pazar.

Jevremović je u samoodbrani pucao na Žujovića, koji je preminuo od zadobijenih povreda.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je ranije da će žandarm Miloš Jevremović biti odlikovan.

Tanjug

Povezani članci

Mandić, Knežević i ostali oslobođeni u predmetu “državni udar”

 Aktuelni predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić, lider DNP-a Milan Knežević i ostali optuženi u ponovljenom suđenu u predmetu “državni udar” danas su oslobođeni krivice. Presudu je izreklo Vijeće Višeg suda na čijem je čelu Zoran Radović. Riječ je o ponovljenom postupku, jer su prvom presudom svi osumnjičeni, među kojima su Mandić i Knežević, osuđeni […]

Novi hakerski napad u Hrvatskoj, na udaru HZZO

Hrvatska se ponovo našla na udaru hakera, a danas je napad izveden na Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO). Kako je saopšteno iz HZZO, danas su došli do saznanja da je u toku tzv.”spoofinga” – vrsta internet napada kojim se napadači lažno predstavljaju kao HZZO s ciljem sprovođenja pripremnih radnji radi počinjenja krivičnog djela prevare. […]