Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Predsjednik Srpske kod porodice Badnjar iz Foče (FOTO)

30 Mart 2023
1 min.
Predsjednik Srpske kod porodice Badnjar iz Foče (FOTO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Foču gdje će u mjesnoj zajednici Brod na Drini posjetiti osmočlanu porodicu Badnjar povodom njihovog useljenja u novi dom.


U akciji predsjednika Srpske Badnjarima je kupljena kuća u blizini naselja Brod na Drini.

Dodik je prošle godine kao srpski član Predsjedništva BiH pokrenuo akciju da se porodici Badnjar, koja je živjela u neuslovnom stanu u Popovom Mostu, nedaleko od Tjentišta, izgradi ili kupi nova kuća.

NJegoš i Tatjana Badnjar roditelji su pet djevojčica i jednog dječaka.

Živjeli su na Popovom Mostu, gdje su se bavili poljoprivredom, odnosno proizvodnjom kravljeg mlijeka, a stan u kojem su stanovali bio je u veoma lošem stanju. 

Додик у посјети вишечланој породици Бадњак - Фото: predsjednikrs.net
Додик у посјети вишечланој породици Бадњар (Фото: РТРС)
Додик у посјети породици Бадњар (Фото: РТРС)
SRNA

Povezani članci

Vidović: U toku udar na kompletan privredni sistem Srpske koji neće uspjeti (AUDIO)

Američka administaracija vrši snažan pritisak na bankarski sektor u Republici Srpskoj da ugase račune osobama i poslovnim subjektima koji su pod udarom sankcija SAD, ali i političkim organizacijama kao što je SDS. Ministarka finasija Zora Vidović smatra da je u toku udar na kompletan privredni sistem Srpske koji neće uspjeti. Ugroženo je i poslovanje domaćih […]

Višković: Suština nametanja izmjena Izbornog zakona BiH je eliminisanje Dodika iz političkog života

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je suština najnovijeg nametanja izmjena Izbornog zakona od Kristijana Šmita eliminisanje predsjednika Srpske Milorada Dodik iz političkog života BiH. Višković je rekao da je to jasno vidljivo iz člana osam ovog zakona. “Ove žalosne, jadne, nedemokratske i necivilizacijske izmjene Izbornog zakona imaju samo jednu poruku i […]