Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Predsjednik Srpske kod porodice Badnjar iz Foče (FOTO)

30 Mart 2023
1 min.
Predsjednik Srpske kod porodice Badnjar iz Foče (FOTO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Foču gdje će u mjesnoj zajednici Brod na Drini posjetiti osmočlanu porodicu Badnjar povodom njihovog useljenja u novi dom.


U akciji predsjednika Srpske Badnjarima je kupljena kuća u blizini naselja Brod na Drini.

Dodik je prošle godine kao srpski član Predsjedništva BiH pokrenuo akciju da se porodici Badnjar, koja je živjela u neuslovnom stanu u Popovom Mostu, nedaleko od Tjentišta, izgradi ili kupi nova kuća.

NJegoš i Tatjana Badnjar roditelji su pet djevojčica i jednog dječaka.

Živjeli su na Popovom Mostu, gdje su se bavili poljoprivredom, odnosno proizvodnjom kravljeg mlijeka, a stan u kojem su stanovali bio je u veoma lošem stanju. 

Додик у посјети вишечланој породици Бадњак - Фото: predsjednikrs.net
Додик у посјети вишечланој породици Бадњар (Фото: РТРС)
Додик у посјети породици Бадњар (Фото: РТРС)
SRNA

Povezani članci

Košarac: Dodik je izbor srpskog naroda, Bećirovićevi izlivi mržnje nikada ne donose dobro

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac najoštrije je osudio poziv bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića upućen zvaničnicima EU da se predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku uvedu sankcije. “Bećirovićevi izlivi mržnje prema Republici Srpskoj i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i populistički istupi kojima godinama zagađuje javni prostor dobro su […]

Šeranić: Poslodavcima rok do kraja juna da izmiri obaveze za zdr

 Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je u Trebinju da je Vlada donijela odluku kojom je zadužila Fond zdravstenog osiguranja da obezbijedi zdravstveno osiguranje za sve građane koji nakon ukidanja vanredne situacije nemaju riješen status po ovom pitanju, a da je rok da poslodavci do 31. jula izmire obaveze prema Fondu. […]