Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Predsjednik Srpske kod porodice Badnjar iz Foče (FOTO)

30 Mart 2023
1 min.
Predsjednik Srpske kod porodice Badnjar iz Foče (FOTO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Foču gdje će u mjesnoj zajednici Brod na Drini posjetiti osmočlanu porodicu Badnjar povodom njihovog useljenja u novi dom.


U akciji predsjednika Srpske Badnjarima je kupljena kuća u blizini naselja Brod na Drini.

Dodik je prošle godine kao srpski član Predsjedništva BiH pokrenuo akciju da se porodici Badnjar, koja je živjela u neuslovnom stanu u Popovom Mostu, nedaleko od Tjentišta, izgradi ili kupi nova kuća.

NJegoš i Tatjana Badnjar roditelji su pet djevojčica i jednog dječaka.

Živjeli su na Popovom Mostu, gdje su se bavili poljoprivredom, odnosno proizvodnjom kravljeg mlijeka, a stan u kojem su stanovali bio je u veoma lošem stanju. 

Додик у посјети вишечланој породици Бадњак - Фото: predsjednikrs.net
Додик у посјети вишечланој породици Бадњар (Фото: РТРС)
Додик у посјети породици Бадњар (Фото: РТРС)
SRNA

Povezani članci

Dodik: Srpska je rekla jasno ne nametanjima i taj stav nećemo promijeniti

Demokratski izabrani predstavnici konstitutivnih naroda u zajedničkim institucijama dužni su da vrate ustavnu zakonodavnu ulogu Parlamentarnoj skupštini u skladu s Ustavom, istakao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. – Stranci moraju da se povuku i to možemo učiniti jednoglasno, pokazujući odlučnost da se obračunamo sa štetnim intervencijama koje su narušile odnose u BiH i srušile […]

Mališani iz vrtića “Neven” posjetili biblioteku i galeriju u Andrićevom institutu

Mališani iz vrtića “Neven” posjetili su danas biblioteku i Galeriju “Petar Lubarda” u Andrićevom institutu povodom Svjetskog dana umjetnosti. Gorica Ćećez iz Andrićevog instituta rekla je da je posjeta mališana veoma važna jer naglašava ključnu ulogu koju naučne i kulturne ustanove poput Andrićevog instituta imaju u društvu. “Ovo druženje naglašava da umjetnost i kultura nisu […]