Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Predsjednik Srpske kod porodice Badnjar iz Foče (FOTO)

30 Mart 2023
1 min.
Predsjednik Srpske kod porodice Badnjar iz Foče (FOTO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Foču gdje će u mjesnoj zajednici Brod na Drini posjetiti osmočlanu porodicu Badnjar povodom njihovog useljenja u novi dom.


U akciji predsjednika Srpske Badnjarima je kupljena kuća u blizini naselja Brod na Drini.

Dodik je prošle godine kao srpski član Predsjedništva BiH pokrenuo akciju da se porodici Badnjar, koja je živjela u neuslovnom stanu u Popovom Mostu, nedaleko od Tjentišta, izgradi ili kupi nova kuća.

NJegoš i Tatjana Badnjar roditelji su pet djevojčica i jednog dječaka.

Živjeli su na Popovom Mostu, gdje su se bavili poljoprivredom, odnosno proizvodnjom kravljeg mlijeka, a stan u kojem su stanovali bio je u veoma lošem stanju. 

Додик у посјети вишечланој породици Бадњак - Фото: predsjednikrs.net
Додик у посјети вишечланој породици Бадњар (Фото: РТРС)
Додик у посјети породици Бадњар (Фото: РТРС)
SRNA

Povezani članci

U Srpskoj rođeno 17 beba

 U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 17 beba, 10 dječaka i sedam djevojčica, rečeno je Srni u porodilištima. U Zvorniku je rođeno pet beba, u Banjaluci četiri, u Doboju tri, u Istočnom Sarajevu dvije, te po jedna beba u Bijeljini, Nevesinju i Foči. U Zvorniku su rođena četiri dječaka i […]

Stevandić na javnoj raspravi o dopuni Zakona o upotrebi zastave, grba i himne

 Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić prisustvovaće danas u Prijedoru javnoj raspravi o Nacrtu zakona o dopuni Zakona o upotrebi zastave, grba i himne. Javna rasprava biće upriličena u sali Skupštine grada, sa početkom u 14.00 časova, a po okončanju javne rasprave predviđene su izjave, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.