Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Predstava „Lari Tompson, tragedija jedne mladosti“ 25. juna u Narodnom pozorištu Istočno Sarajevo

21 Jun 2024
2 min.
Predstava „Lari Tompson, tragedija jedne mladosti“ 25. juna u Narodnom pozorištu Istočno Sarajevo

Predstava „Lari Tompson, tragedija jedne mladosti“, po tekstu dramskog pisca Dušana Kovačevića, a u režiji Stevana Bodrože, biće odigrana u utorak, 25. juna, u Narodnom pozorištu Istočno Sarajevo.

Predstava će biti odigrana sa početkom u 20.00 časova.

Cijena ulaznice je 20 KM.

Ulaznice su dostupne od srijede, 19. juna, na biletarnici Narodnog pozorišta, u terminima od 10.00 – 12.00 i 17.00 – 19.00 časova.

Priča:
Jedne noći jedan veliki glumac ne želi da igra predstavu – protestuje zbog uvredljivog odnosa prema njemu kao čovjeku i uspješnom umjetniku. Njegov bunt i odustajanje od igre koristi kolega glumac bez dara za ozbiljnije uloge, ali sa velikim darom za snalaženje u životu i velike improvizacije u svemu što radi.

Predstava se zahvaljujući njemu i njegovoj snalažljivosti održi, a da nije bila odigrana kao što je napisana. Predstava je, zapravo, jedna velika improvizacija snalažljivog čoveka.

Ovo je priča o životu u pozorištu, ali bi se mogla lako desiti u bilo kom drugom okruženju i u drugim životnim uslovima. Sve bi u suštini bilo isto samo bi kostimi bili različiti.

Povezani članci

Na Petrovaradinskoj tvrđavi počeo 24. “Egzit” festival

Festival “Egzit” počeo je u Novom Sadu nastupom “Tik Tok” senzacije INIKO i “čovjeka leda” Vin Hofa. Otvoren je i Nulti dan, novina ovogodišnjeg Festivala, a posvećen je rođendanu Nikole Tesle, te je tvrđava u Novom Sadu sinoć na otvaranju zasijala posebnim audio i vizuelnim eFektima. Nultog dana, pred okupljene su izašli Keni nije mrtav, […]

Danas počinje “Egzit”

Festival “Egzit” počinje danas na Petrovaradinskoj tvrđavi, gdje će biti obilježen i rođendan jednog od najblistavijih umova čovječanstva Nikole Tesle. Glavna bina ponijeće Teslino ime, a muzički program povešće miljenik regionalne i evrovizijske publike Bejbi Lazanja, te vodeći umjetnici nove generacije Iniko, Burak Jeter kome se kao specijalni gost pridružuje najcjenjeniji svjetski vokal Dimaš Kudaibergen […]