Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Predstavnici organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata pružiće podršku predsjedniku Srpske

06 Decembar 2023
1 min.
Predstavnici organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata pružiće podršku predsjedniku Srpske

Predstavnici brojnih organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata pružiće danas u Sarajevu podršku instituciji predsjednika Republike Srpske.

Suđenju predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika Milošu Lukiću pred Sudom BiH prisustvovaće delegacije Boračke organizacije Republike Srpske, Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, Saveza logoraša, Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida, žene žrtve rata, Veterani i Starješine Vojske Republike Srpske.

Podršku predsjedniku Srpske daće i predstavnici Srba u Federaciji, veliki broj odbornika u lokalnim zajednicama i brojni funkcioneri.

Danas počinje glavni pretres u postupku koji se u Sudu BiH vodi protiv Dodika i Lukića.

RTRS

Povezani članci

Stupio na snagu Pravilnik o podsticajima za razvoj poljoprivrede i sela

Stupio je na snagu Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela za 2024. godinu, prema kojem će za podršku tekućoj proizvodnji iz ovogodišnjeg agrarnog budžeta biti izdvojeno 108.270.000 KM, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske. Iz Ministarstva su podsjetili da agrarni budžet za 2024. godinu iznosi […]

FZO Srpske: Za terapije za oboljele od rijetkih bolesti planirano 13,4 miliona KM

U Republici Srpskoj za najsavremenije terapije za oboljele od rijetkih bolesti u ovoj godini planirano je 13,4 miliona KM, što je za dva miliona KM više nego lani, saopšteno je iz Fonda zdravstvenog osiguranja Srpske. Iz ovog fonda su istakli da je cilj finansiranje novih lijekova, kao i dodatnog poboljšanja dostupnosti terapija za oboljele od […]