Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Prekidi u isporuci električne energije u Istočnom Novom Sarajevu.

07 Juli 2021
1 min.
Prekidi u isporuci električne energije u Istočnom Novom Sarajevu.

Zavisno preduzeće Elektrodistribucija a.d. Pale obavještava korisnike da će danas zbog radova u TS 400/h kV Sarajevo 20 doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u dijelovima opštine Istočno Novo Sarajevo.

Bez struje će, u periodu od 09.00 do 12.00 časova, biti naselja Toplik, Tilava, Klek, Petrovići, Tvrdimići, Rosulje, Tomino Brdo, Kozarevići, Stanojevići, Studenkovići, Međuše, Kumani, Luke i Pavlovac na Trebeviću.

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu predstava “Kovači”, na Palama film “U ime naroda”

Program manifestacije “Dani Srbije u Republici Srpskoj” biće nastavljen danas u Istočnom Sarajevu, gdje će glumci Narodnog pozorišta iz Užica izvesti predstavu “Kovači”, dok će na Palama biti prikazan film “Ime naroda”, autora Darka Bajića. Film “Ime naroda” biće prikazan u 19.00 časova u sali Kulturnog centra Pale. Filmsku projekciju omogućili su Ministarstvo kulture Srbije […]

Pale: Pomen za radnike “Famos-a” poginule u proteklom ratu

Na Palama će danas biti služen pomen za 28 radnika preduzeća “Famos-Koran”, koji su kao borci Vojske Republike Srpske poginuli u Odbrambeno-otadžbinskom ratu. Pomen organizuje Boračka organizacija Pale. U 11.00 časova kod Spomen-obilježja u krugu preduzeća biće služen parastos poginulim radnicima i položeno cvijeće i vijenci, najavljeno je iz opštinske Boračke organizacije.