Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Preminuo prim. dr Ljubivoje Šupić

21 Novembar 2022
1 min.
Preminuo prim. dr Ljubivoje Šupić

“Sa žalošću vas obavještavamo da nas je napustio naš dragi prijatelj i saradnik prim. dr Ljubivoje Šupić nakon kraće bolesti.

Medicinski fakultet završio je u Sarajevu. Specijalizaciju iz pneumoftiziologije takođe je završio u Sarajevu 1989. godine u Klinici za plućne bolesti.

Od tada je radio u Domu zdravlja Han Pijesak kao ljekar opšte prakse i specijalista pneumoftiziolog.

Od 1998. do 2015. godine bio je regionalni koordinator za tuberkulozu po programu Svetske zdravstvene zaštite za opštine: Zvornik, Vlasenica, Milići, Šekovići, Bratunac, Srebrenica.

U svojim penzionerskim danima, radio je u našoj ustanovi i dao nemjerljiv doprinos u borbi sa pandemijom korona virusa. Njegov odlazak nedoknadiv je gubitak za Sarajevko-romanijsku regiju.

Bolnica “Srbija” i stanovnici Sarajevsko-romanijske regije će uvijek biti zahvalni na svemu što je uradio za nas i pamtićemo ga kao velikog i humanog čovjeka” – JZU Bolnica “Srbija”.

Povezani članci

Pokušaj ubistva u Istočnom Sarajevu

Policija iz Istočnog Sarajeva traga za Borisom Mitrovićem zvanim Gilmar iz Istočnog Sarajeva zbog pokušaja ubistva, saznaje Srpskainfo. Gilmar je sinoć u kafiću pokušao ubiti jednu osobu. Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, noćas oko 1.05 časova prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u ulici Vuka Karadžiča u Istočnom Novom Sarajevu došlo do upotrebe vatrenog […]

Još jedna humanitarna akcija Grobara sa Pala

Grobari Pale šesti put organizuju humanitarnu akciju, kako bi se u vrijeme božićnih praznika saosjećali sa svojim socijalno-ugroženim sugrađanima. Akciju će realizovati na Tucindan 5.1.2023. godine. Navode da će se skupljati hrana, novac, odjeća i obuća. Za informacije o načinima na koje možete pomoći, pozovite : Bojan Brčkalo 0038765651685 Dejan Vuković 0038765769220 U videima pogledajte […]