Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Promjenljivo oblačno uz sunčane periode

01 Oktobar 2022
1 min.
Promjenljivo oblačno uz sunčane periode

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti toplo i promjenljivo oblačno vrijeme uz sunčane periode, na jugu i zapadu povremena kiša i pljuskovi, na jugu ponegdje jače padavine.


Jutro je umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo, na sjeveroistoku ima više sunčanih perioda, a oblačnije je zapadu i jugu, gdje samo ponegdje pada slaba kiša.

Tokom popodneva prolazna oblačnost se premješta od zapada ka sjeveru i istoku i donosi povremene pljuskove, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Maksimalna temperatura vazduha iznosiće od 21 do 28, u višim predjelima od 16 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, duvaće slab do umjeren vjetar jugozapadnog smjera, a na planinama momente i pojačan.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Rudo, Sokolac i Han Pijesak 10, Zenica 11, Čemerno 12, Banjaluka 13, Prijedor i Novi Grad 14, Doboj 15, Mrkonjić Grad 16, Bijeljina i Tuzla 17, Bileća 18, Sarajevo 19, Trebinje 20, Neum 22 stepena Celzijusova.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Bijeg “Trojke” pod međunarodne skute neće proći kako su zamislili

Jedini cilj besmislenog sastančenja “trojke” s ambasadorima PIK-a je skidanje odgovornosti sa donošenja odluka koje su potrebne BiH ako želi da opstane, njihov bijeg pod međunarodne skute neće proći kako su zamislili, istakao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Ako je njihovo trajno opredjeljenje da, kako kažu, uz međunarodni angažman izađu iz trenutne krize, Dodik […]

Dodik: Početi razgovore o odvajanju na institucionalnom nivou

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da bi najbolje za sve koji žive u BiH bilo da se na institucionalnom nivou počnu razgovori o odvajanju, jer, kako je naveo, miran razlaz je činjenica i treba učiniti sve da se obezbijede stabilnost i saradnja na način koji je moguć. “Igranka koju su priredili bosanski muslimani po […]