Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Promocija knjige “Vrijeme laži”

24 Novembar 2022
1 min.
Promocija knjige “Vrijeme laži”

U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras će biti promovisana knjiga “Vrijeme laži” autora Vladimira Vasića i Milana Jovića, u organizaciji Matične biblioteke Istočno Sarajevo.


O knjizi i društveno-političkim temama o kojima je riječ u knjizi, govoriće autori, kao i recenzent Lazar Škobo, saopšteno je iz Matične biblioteke.

“Vrijeme laži” je knjiga o savremenim društveno-političkim fenomenima.

Odlazak mladih iz BiH, maloljetnička delinkvencija, lažni patriotizam, lažni nacionalizam, porodica i njeno mjesto u savremenom društvu samo su neke od tema o kojima pišu Milan Jović i Vladimir Vasić i o kojima će publika moći da razgovara na promociji u Istočnom Sarajevu.

Promocija će početi u 18.00 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, a zainteresovani mediji sa autorima mogu razgovarati u 17.30 časova.

SRNA

Povezani članci

Premijerno promovisana knjige “Krst na križu 2” Ratka Dmitrovića

U okviru Međunarodnog festivala malih scena i monodrame Republike Srpske večeras je u Istočnom Sarajevu premijerno predstavljena knjiga “Krst na križu dva”, autora Ratka Dmitrovića, sa dopunjenim prilozima za bolje razumijevanje srpsko-hrvatskih odnosa. Dmitrović je rekao Srni da su srpsko-hrvatski odnosi sa istorijatom i slučajevima koji su gotovo u potpunosti nepoznati ili su djelimično poznati […]

Održana promocija knjige ,,POSLEDNJA NOĆ FRA-BEGA IVE ANDRIĆA’’

Večeras je održana promocija knjige ,,POSLEDNJA NOĆ FRA-BEGA IVE ANDRIĆA’’ u internet čitaonici Matične biblioteke, autora Miroslava Jankovića. U promociji učestvovali su autor Miroslav Janković, novinar i pisac Radomir Ratko Dmitrović i prof. Nenad Novaković.