Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Promocija knjige “Vrijeme laži”

24 Novembar 2022
1 min.
Promocija knjige “Vrijeme laži”

U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras će biti promovisana knjiga “Vrijeme laži” autora Vladimira Vasića i Milana Jovića, u organizaciji Matične biblioteke Istočno Sarajevo.


O knjizi i društveno-političkim temama o kojima je riječ u knjizi, govoriće autori, kao i recenzent Lazar Škobo, saopšteno je iz Matične biblioteke.

“Vrijeme laži” je knjiga o savremenim društveno-političkim fenomenima.

Odlazak mladih iz BiH, maloljetnička delinkvencija, lažni patriotizam, lažni nacionalizam, porodica i njeno mjesto u savremenom društvu samo su neke od tema o kojima pišu Milan Jović i Vladimir Vasić i o kojima će publika moći da razgovara na promociji u Istočnom Sarajevu.

Promocija će početi u 18.00 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, a zainteresovani mediji sa autorima mogu razgovarati u 17.30 časova.

SRNA

Povezani članci

Održan humanitarni koncert djece iz Kosovske Kamenice i Istočne Ilidže

 U Kulturnom centru u Istočnom Novom Sarajevu večeras je održan humanitarni koncert za pomoć djeci sa Kosova i Metohije, na kojem su nastupili osnovci iz Kosovske Kamenice i Istočne Ilidže. Humanitarni koncert “Mi smo djeca neba” organizovali su banjalučki Odbor za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji i Opštinska organizacija Crvenog krsta Istočna Ilidža. Sekretar […]

Sahranjen Rajko Petrov Nogo

U porodičnoj grobnici na Novom groblju u Beogradu sahranjen je veliki pejsnik i književnik Rajko Petrov Nogo. Na vječni počinak ispratila ga je supruga Ljiljana, sinovi, brojni poštovaoci i prijatelji, među kojima su bili profesori univerziteta, akademici, predstavnici političkih partija koje baštine srpsku ideju. Na Novom groblju ispred Crkve Svetog Nikole, u kojoj je služeno […]