Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Prva slika Ane Ivanović nakon porođaja: Evo kako bivša teniserka izgleda nakon 3. trudnoće (FOTO)

15 Maj 2023
4 min.
Prva slika Ane Ivanović nakon porođaja: Evo kako bivša teniserka izgleda nakon 3. trudnoće (FOTO)

Ana Ivanović porodila se prije nekoliko dana, i na svet donijela dječaka, čije ime ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger i dalje nisu otkrili, a je sa svojim pratiocima podijelila prvu fotografiju nakon porođaja.

Ana je oduševila javnost kada je na društvenoj mreži Instagram pokazala kako izgleda samo nekoliko dana poslije porođaja.

Ana sa širokim osmijehom na licu na crno-beloj fotografiji blista. Njena figura poslije trećeg porođaja izgleda isto kao ranije, što su mnogi komentarisali ispod fotografije.

Srpskainfo

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]