Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Prva slika Ane Ivanović nakon porođaja: Evo kako bivša teniserka izgleda nakon 3. trudnoće (FOTO)

15 Maj 2023
4 min.
Prva slika Ane Ivanović nakon porođaja: Evo kako bivša teniserka izgleda nakon 3. trudnoće (FOTO)

Ana Ivanović porodila se prije nekoliko dana, i na svet donijela dječaka, čije ime ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger i dalje nisu otkrili, a je sa svojim pratiocima podijelila prvu fotografiju nakon porođaja.

Ana je oduševila javnost kada je na društvenoj mreži Instagram pokazala kako izgleda samo nekoliko dana poslije porođaja.

Ana sa širokim osmijehom na licu na crno-beloj fotografiji blista. Njena figura poslije trećeg porođaja izgleda isto kao ranije, što su mnogi komentarisali ispod fotografije.

Srpskainfo

Povezani članci

Sofija Loren zadobila teške povrede prilikom pada u svom domu

Italijanska glumica Sofija Loren pala je juče ujutro u svom domu u Ženevi, nakon čega joj je dijagnostikovan prelom oba kuka. Glumica je popodne uspješno operisana, saopštila je pres služba restorana koja nosi njeno ime i koji je glumica trebalo da otvori sljedećeg utorka u Bariju. -Sa Sofijom Loren su dva sina Edoardo i Karlo […]

Pokrenuta peticija za zabranu ulaska Dina Merlina u Srbiju

Pjevač Dino Merlin rasprodao je tri Štark arene – za 18. 19. i 21. novembar, a zatim je zakazao novi datum i četvrti koncert za 22. novembar u Beogradu. “Ovo će biti jedna posebna jesen za moju publiku i mene, urezana zauvek u naša srca. Jedva čekam da izađem na scenu, da vidim sva ta […]