Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

PU Istočno Sarajevo: Dva lica uhapšena zbog krađe jele i smrče

31 Maj 2023
1 min.
PU Istočno Sarajevo: Dva lica uhapšena zbog krađe jele i smrče

Policija je uhapsila dva lica na Sokocu zbog bespravne sječe šume u mjestu Lisina – Gornje Sajice, kojom gazduje Šumarskog gazdinstvo “Romanija”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Policijskoj stanici Sokolac juče je prijavljeno da lica čiji su inicijali B.B. i D.B. bespravnu sijeku šumu, a nakon uviđaja konstatovano je da je ukupno posječeno pet stabala jele i smrče ukupne mase 11 metara kubnih.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela šumska krađa, nakon čega će protiv osumnjičenih biti dostavljen izvještaj.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je prijavljeno da je nepoznato lice u stambenoj zgradi u Ulici Spasovdanska presjeklo kablove za dovod električne energije.

Policijaci su identifikovali i pronašli izvršioca krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, a riječ je o licu čiji su inicijali V.F. iz Istočne Ilidže.

Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

SRNA

Povezani članci

Autobuska stanica “Bojan-herc” u Sokocu počinje sa radom 30. marta

Autobuska stanica u Sokocu počeće zvanično sa radom 30. marta, nakon što je od vlasnika ovaj objekat zakupila novoregistrovana firma “Bojan-herc”, dogovoreno je na sastanku načelnika opštine Milovana Bjelice i novog direktora Bojana Tutorića. “Nakon nekoliko godina aktivnosti koje su vođene za pokretanje stanice, jedan konkretan posao je završen, tako da putnici neće više čekati […]

Prekidi u isporuci električne energije u Sokocu

Zbog hitnih radova na 10 kV vodu Novo Selo u opštini Sokolac danas će doći do privremenog prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Berkovići, Vrelo Bioštice, Knežina, Palež, Babine i Vrapci. Pomenuta naselja bez struje će biti u periodu od 09:00 do 11:00 časova.