Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

PU Istočno Sarajevo: Po potjernici uhapšeno lice zbog droge

14 Mart 2023
1 min.
PU Istočno Sarajevo: Po potjernici uhapšeno lice zbog droge

Pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža su, na osnovu raspisane centralne potjernice, uhapsili lice čiji su inicijali A.L. iz Kantona Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Lice A.L. uhapšeno je juče na osnovu raspisane centralne potjernice sokolačkog Osnovnog suda zbog izvršenog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet droga.

Lice je predato policijskim službenicima Okružnog centra sudske policije u Istočnom Sarajevu.

Pripadnici Policijske stanice Istočni Stari Grad izvršili su legitimisanje lica O.M. iz Sarajeva, za kojim je raspisana centralna potjernica.

Potjernicu je raspisao Opštinski sud u Sarajevu, a podaci o licu biće dostavljeni MUP-a Kantona Sarajevo.

SRNA

Povezani članci

Sveti Varnava Ispovjednik- svetlost i uhtjeha sarajevskim Srbima još od Drugog svjetskog rata

Hram posvećen Svetom Varnavi Ispovjedniku Hvostanskom i Sarajevskom nalazi se u naselju Vranješ u opštini Istočno Novo Sarajevo i dio je jedinstvene cjeline sa gradskim i vojnim grobljem na Vranješu. Izgradnja ovog hrama počela je 2011. godine, dok su radovi na iskopavanju temelja za novu crkvu počeli u julu 2010. godine. Osvećenje temelja izvršio je […]

Učenice JU Škole za osnovno muzičko obrazovanje uspješne na Republičkom takmičenju (FOTO)

Na Republičkom takmičenju muzičkih škola Republike Srpske, u kategoriji solo pjevanje, učenice JU Škole za osnovno muzičko obrazovanje Istočno Novo Sarajevo ostvarile su zapažene rezultate osvojivši jednu prvu i četiri druge nagrade. Učenica Anđela Govedarica-Lučić iz klase profesorice Maje Gluhić već drugu godinu osvaja nagradu na ovom takmičenju. Prošle godine je osvojila treću, a ove […]