Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

PU Istočno Sarajevo: Po potjernici uhapšeno lice zbog droge

14 Mart 2023
1 min.
PU Istočno Sarajevo: Po potjernici uhapšeno lice zbog droge

Pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža su, na osnovu raspisane centralne potjernice, uhapsili lice čiji su inicijali A.L. iz Kantona Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Lice A.L. uhapšeno je juče na osnovu raspisane centralne potjernice sokolačkog Osnovnog suda zbog izvršenog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet droga.

Lice je predato policijskim službenicima Okružnog centra sudske policije u Istočnom Sarajevu.

Pripadnici Policijske stanice Istočni Stari Grad izvršili su legitimisanje lica O.M. iz Sarajeva, za kojim je raspisana centralna potjernica.

Potjernicu je raspisao Opštinski sud u Sarajevu, a podaci o licu biće dostavljeni MUP-a Kantona Sarajevo.

SRNA

Povezani članci

Djeca iz Daun sindrom centra sa Ljevnaićem posadila sadnice Javora

Djeca iz Daun sindrom centra iz Banjaluke danas su sa direktorom Olimpijskog centra “Jahorina” Dejanom Ljevnaićem zasadila šest sadnica javora na Jahorini. Ljevnaić je rekao da ovaj događaj simbolizuje posvećenost Olimpijskog centra očuvanju prirode i pružanju podrške zajednici. “Ponosan sam jer nam je pripala čast da ozvaničimo osam godina postojanja ovog centra sadnjom šest sadnica […]

“JES kamp” okupio 40 djece iz regiona”

Na Jahorini su danas predstavljeni rezultati jedinstvenog “JES kampa”, koji je okupio 40 djece iz regiona. Direktor Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina” Dejan Ljevnaić istakao je da je kamp djeci omogućio da unaprijede znanje engleskog jezika, da igraju bejzbol i uživaju u bogatim ljetnim sadržajima koje Jahorina nudi. Ljevnaić je rekao da je ove godine duplo […]