Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

PU Istočno Sarajevo: Po potjernici uhapšeno lice zbog droge

14 Mart 2023
1 min.
PU Istočno Sarajevo: Po potjernici uhapšeno lice zbog droge

Pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža su, na osnovu raspisane centralne potjernice, uhapsili lice čiji su inicijali A.L. iz Kantona Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Lice A.L. uhapšeno je juče na osnovu raspisane centralne potjernice sokolačkog Osnovnog suda zbog izvršenog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet droga.

Lice je predato policijskim službenicima Okružnog centra sudske policije u Istočnom Sarajevu.

Pripadnici Policijske stanice Istočni Stari Grad izvršili su legitimisanje lica O.M. iz Sarajeva, za kojim je raspisana centralna potjernica.

Potjernicu je raspisao Opštinski sud u Sarajevu, a podaci o licu biće dostavljeni MUP-a Kantona Sarajevo.

SRNA

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu počeo sastanak predstavnika SNSD-a, HDZ-a, SDP-a i NiP-a

Sastanak političkih partnera u vlasti na nivou BiH – SNSD-a, HDZ-a BiH, SDP-a BiH i Naroda i pravde /NiP/ počeo je danas u Istočnom Sarajevu. Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će na sastanku biti riječi o onome šta je urađeno, planovima Savjeta ministara i daljim koracima, te poručio da je za funkcionisanje BiH […]

U Istočnom Sarajevu u februaru registrovano 46 krivičnih djela

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo u februaru je registrovano 46 krivičnih djela što je za sedam odsto više nego lani, a koeficijent ukupne rasvijetljenosti krivičnih dijela je 86 odsto, naveli su danas iz ove uprave. Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je da u Upravi mogu biti zadovoljni postignutim rezultatima po pitanju […]