Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Pucnjava u Istočnom Novom Sarajevu: Muškarac ranjen s dva hica u glavu

03 Jun 2024
2 min.
Pucnjava u Istočnom Novom Sarajevu: Muškarac ranjen s dva hica u glavu

Dejan Popović (59) iz Istočnog Novog Sarajeva uhapšen je zbog sumnje da je pokušao ubiti Marka Močevića (38) iz Istočne Ilidže koga je pogodio sa dva hica iz pištolja.

U PU Istočno Sarajevo navode da se sve odigralo sinoć oko 21.30 časova u kafiću koji se nalazi u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu.

Nezvanično saznajemo da je prethodno došlo do svađe između Močevića i Popovića. Navodno je došlo i do fizičkog kontakta, nakon čega je Popović otišao kući po pištolj da bi se vratio u kafić i prema Močeviću ispalio više hitaca.

Dva hica su nesrećnog čovjeka pogodila u glavu i prva pomoć mu ukazana u bolnici ”Srbija”, nakon čega je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje je zadržan na liječenju.

Nakon prijave događaja na lice mjesta su izašli policija i Hitna pomoć koji su ranjenog Močevića zatekli na mjestu pucnjave. Napadač je ubrzo identifikovan i uhapšen.

”D.P. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva. On se sumnjiči da je oko 21.30 časova u ugostiteljskom objektu upotrebom pištolja M.M. nanio teške povrede opasne po život”, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da će D.P. nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

ATV

Povezani članci

Šešlija: Uz četiri nove specijalizacije, u Bolnici “Srbija” u proteklih pet godina 43 nova doktora

U skladu sa planom i programom za ovu godinu Bolnica Srbija u Istočnom Sarajevu raspisuje konkurs za četiri specijalizacije. Tokom proteklih pet godina kroz 39 specijalizacija ova ustanova kontinuirano radi na usvaršavanju svog doktorskog kadra što garnatuje opstanak i efikasno funkicionisanje bolnice. Doktorica Olivera Drašković je svojevremeno bila student generacije na fakultetu u Foči , […]

Pale: Voda nakon padavina lošijeg kvaliteta, ali se redovno kontroliše (VIDEO)

Voda u Palama lošeg je kvaliteta, žale se građani. Na adresu Skupštine opštine i Područnog odjeljenja Republičkog inspektorata u Palama, stigao je veći broj pritužbi, čiji su potpisnici, nezadovoljni građani. Iz Vodovoda odgovaraju da je voda lošeg kvaliteta nakon padavina i podsjećaju da je to višegodišnji problem. Ispravnost vode, tvrde, redovno kontrolišu. “Hej, samo da […]