Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Radnici nezadovoljni revizorskim izvještajem, Karićevu krive jer se čeka na projekte

25 Januar 2023
2 min.
Radnici nezadovoljni revizorskim izvještajem, Karićevu krive jer se čeka na projekte

Grupa zaposlenih u Gradskoj upravi Sarajeva izrazila je nezadovoljstvo revizorskim izvještajem o poslovanju grada za period od 2017. do 2019. godine, ističući da trenutna gradska administracija, na čelu sa Benjaminom Karić još nije realizovala najavljene velike projekte.


Nezadovoljni radnici ističu da su svi projekti, kojima se ponose u Sarajevu urađeni prije mandata Karićeve, te da od njih “ugodno žive razni uhljebi i besposličari”.

“Karićeva bi trebalo da zna da u podrumima Vijećnice ima renoviran Muzej, vremensku mašinu koja čeka datum otvaranja. Mi smo sve završili, vaše je da kao što je bio slučaj sa Bistričkom stanicom samo otvorite”, navodi se u pismu nezadovoljnih radnika.

Oni su u pismu javnosti istakli da se revizorskim izvještajem revidira rad prethodnog gradonačelnika Sarajeva Abdulaha Skake, te naglašava da je on plod mašte trenutne administracije grada.

“Napraviti spomenik od sedam metara visine i naknadno mu tražiti lokaciju jednako je kao napraviti dijete pa onda tražiti majku. Za taj neuspjeh nije kriva politika nego populistički nagon koji Vas vodi”, navodi se u pismu.

Oni dodaju i da mandat trenutne administracije Sarajeva prolazi na isti način kao i najavljeni veliki projekti, dok su, između ostalog, ideje prethodnog rukovodstva o renoviranju bob staze, izgradnje pješačke staze i čiste Miljacke, na čekanju.

SRNA

Povezani članci

Cvijanovićeva u Vašingtonu na Molitvenom doručku

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović prisustvovaće danas tradicionalnom Nacionalnom molitvenom doručku u Vašingtonu. Molitveni doručak se održava svakog prvog četvrtka u februaru i na njemu se okupljaju lideri, političari, biznismeni i intelektualci iz svih krajeva svijeta. Događaj će biti manji u odnosu na prethodne godine i očekuje se prisustvo između 200 i […]

Poledica u višim predjelima, magla na području Kneževa i Mrkonjić Grada

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja ponegdje ima poledice, a vidljivost je zbog magle mjestimično smanjena na području Kneževa i Mrkonjić Grada, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske. Učestali su odroni na dionicama Karanovac-Kneževo-Ugar, Karanovac-Crna Rijeka-Jajce, Kotor Varoš-Teslić, preko Borja, Trnovo-Foča, Višegrad-Brodar-Rudo i Brod na Drini-Hum. […]