Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Raspored redukcije za danas i sutra

23 Septembar 2021
2 min.
Raspored redukcije za danas i sutra

Komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” Istočno Sarajevo obavještava potrošače da je došlo do ponovnog  smanjenja količine vode sa izvorišta Tilava, Toplik i Topličina te iz tih razloga moraju da pristupe redukciji u trajanju od osam sati po naseljima koja će se svakodnevno rotirati po datom redosljedu.

Raspored redukcije za četvrtak, 23. septembar:

Od 11:30 do 18:30 časova bez vodosnabdijevanja će biti naselje Dobrinja IV, naselje Starosjedilaca i ulica Ive Andrića.

Od 14:00 do 22:00 vodu neće imati naselja Mladičko polje (Donje Mladice 1,2,3 i 4 kao i Gornje Mladice, Bijelo polje, naselje Miroslava Berjana (Famosovo naselje), dio Kasindolskog bataljona od raskrsnice Bijelog polja do raskrsnice za ulicu Carice Milice, dio Spasovdanske ulice (od Kasindolskog bataljona do kafića „Art“), dio Hilandarske ulice ( od Kasindolskog bataljona do picerije „Mozaik“),dio Dečanske ulice (neparni brojevi), Akademika Boriše Starovića, ulica Sime Milutinovića Sarajlije, ulica Zmaj Jovina.

Od 22:00 do 06:00  bez vode će biti naselja Vojkovići, Krupac  i dio naselja od kružnog toka prema Tilavi do naselja Vraca (ulice: dio Vojvode Radomira  Putnika , naselje Prljevo brdo, Jovana Raškovića, dio Ozrenske).

Raspored redukcije za petak, 24. septembar:

Od 06:00 do 14:00 bez vodosnabdijevanja će biti naselja Toplik od česme u Topliku prema ETF-u, ulice: Đure Jakšića, dio Cara Dušana, dio Cara Lazara, Karađorđeva, dio Nikole Tesle, Branka Radičevića, Mladička i Bojovića ulica, Prve sarajevske brigade, dio Spasovdanske ulice (od raskrsnice sa ulicom Stefana Nemanje do kafe „Arta“), dio Hilandarske ulice (od raskrsnice Prve sarajevske brigade do raskrsnice sa ulicom Mome Kapora) i dio Dečanske ulice (od kružnog toka do objekta „Zelenara“)

“Ostala naselja koja nisu pomenuta, zbog smanjenog pritiska u mreži će periodično biti u određenoj redukciji. Molimo građane za razumijevanje i da vodu troše racionalno”, navodi se u saopštenju.

Povezani članci

Toplane “INS”: Nastavak sezone grijanja

Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena je zbog niske temperature vazduha i pogoršanja vremenskih prilika, saopšteno je iz preduzeća “Toplane”. Odluka o zvaničnom kraju tekuće sezone grijanja biti donesena naknadno iako je zvanično završena 15. aprila. “Prateći vremensku prognozu za naredne dane, ali i sa novim postrojenjem u Toplanama, koje je rekonstruisano i automatizovano, […]

Dogovor o bratimljenju Istočnog Sarajeva i Herceg Novog

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić razgovarao je danas sa rukovodstvom opštine Herceg Novi o zvaničnom bratimljenju ove dvije lokalne zajednice. Ćosić je naveo da Istočno Sarajevo i Herceg Novi već dugo godina njeguju prijateljstvo, koje je formalizovano Sporazumom o saradnji i prijateljstvu. “Brojni naši ljudi su povezani na različite načine, od porodičnih veza do turizma, […]