Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Raspored redukcije za danas i sutra

23 Septembar 2021
2 min.
Raspored redukcije za danas i sutra

Komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” Istočno Sarajevo obavještava potrošače da je došlo do ponovnog  smanjenja količine vode sa izvorišta Tilava, Toplik i Topličina te iz tih razloga moraju da pristupe redukciji u trajanju od osam sati po naseljima koja će se svakodnevno rotirati po datom redosljedu.

Raspored redukcije za četvrtak, 23. septembar:

Od 11:30 do 18:30 časova bez vodosnabdijevanja će biti naselje Dobrinja IV, naselje Starosjedilaca i ulica Ive Andrića.

Od 14:00 do 22:00 vodu neće imati naselja Mladičko polje (Donje Mladice 1,2,3 i 4 kao i Gornje Mladice, Bijelo polje, naselje Miroslava Berjana (Famosovo naselje), dio Kasindolskog bataljona od raskrsnice Bijelog polja do raskrsnice za ulicu Carice Milice, dio Spasovdanske ulice (od Kasindolskog bataljona do kafića „Art“), dio Hilandarske ulice ( od Kasindolskog bataljona do picerije „Mozaik“),dio Dečanske ulice (neparni brojevi), Akademika Boriše Starovića, ulica Sime Milutinovića Sarajlije, ulica Zmaj Jovina.

Od 22:00 do 06:00  bez vode će biti naselja Vojkovići, Krupac  i dio naselja od kružnog toka prema Tilavi do naselja Vraca (ulice: dio Vojvode Radomira  Putnika , naselje Prljevo brdo, Jovana Raškovića, dio Ozrenske).

Raspored redukcije za petak, 24. septembar:

Od 06:00 do 14:00 bez vodosnabdijevanja će biti naselja Toplik od česme u Topliku prema ETF-u, ulice: Đure Jakšića, dio Cara Dušana, dio Cara Lazara, Karađorđeva, dio Nikole Tesle, Branka Radičevića, Mladička i Bojovića ulica, Prve sarajevske brigade, dio Spasovdanske ulice (od raskrsnice sa ulicom Stefana Nemanje do kafe „Arta“), dio Hilandarske ulice (od raskrsnice Prve sarajevske brigade do raskrsnice sa ulicom Mome Kapora) i dio Dečanske ulice (od kružnog toka do objekta „Zelenara“)

“Ostala naselja koja nisu pomenuta, zbog smanjenog pritiska u mreži će periodično biti u određenoj redukciji. Molimo građane za razumijevanje i da vodu troše racionalno”, navodi se u saopštenju.

Povezani članci

Šešlija: Na liječenju trenutno 29 pacijenata

U Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu trenutno je 29 pacijenata oboljelih od virusa korona, od kojih je pet u kovid intenzivnoj njezi, izjavio je vršilac dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove Nebojša Šešlija. “Možemo reći da u posljednjih nekoliko dana imamo slabiji intenzitet prijema pacijenata, u odnosu na u raniji period kada je bilo do 50 […]

U Trnovu održana manifestacija “U susret Svetoj Petki” (FOTO)

U Centru za kulturu Trnovo sinoć je održana manifestacija “U susret Svetoj Petki” , koja se tradicionalno održava već deset godina. Organizator manifestacije je Narodna biblioteka Trnovo u saradnji sa Centrom za kulturu, JU OŠ “Sveti Sava” i Opštinom Trnovo. Najmlađi sugrađani su pripremili prigodan program zajedno sa svojom nastavnicom Enom Jelisić.