Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Regionalne muzičke zvijezde otvaraju ski sezonu na Jahorini

02 Decembar 2021
2 min.
Regionalne muzičke zvijezde otvaraju ski sezonu na Jahorini

Skijaška sezona na Jahorini zvanično će biti otvorena sutra, a turisti će i ove godine imati priliku da uživaju u muzičkom spektaklu poznatih regionalnih muzičara, najavljeno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.


Na otvaranju sezone, do nedjelje, 5. decembra, pjevaće Haris DŽinović, Saša Matić, Milica Todorović i Toni Cetinski.

Na platou Poljice, u specijalno pripremljeno koncertnom šatoru, sa obezbijeđenim grijanjem i klimatizacijom sutra od 20.00 časova posjetioce će zabavljati Toni Cetinski, a iste večeri, u Olimpijskom baru biće održan “Vip parti”, na kojem će nastupiti Milica Todorović.

U subotu, 4. decembra, nastupiće Haris DŽinović, dok je za nedjelju predviđen nastup Saše Matića.

Iz Olimpijskog centra naveli su da je ulaznice, koje su već u prodaji, za sve nastupe moguće kupiti putem veb-platforme “Kupi kartu” /kupikartu.ba/.

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić istakao je da je turistička ponuda za otvaranje nove skijaške sezone proširena trodonevnim gastro-festivalom “Ćevap fest”, koji će na platou Poljice okupiti najbolje ćevabdžije iz Sarajeva, Banjaluke i Travnika.

“Ako je suditi po interesovanju turista, cijenimo da ćemo i ove godine biti regionalni turistički hit i da će smještajni kapaciteti biti popunjeni do posljednjeg mjesta, baš kao što je to bio slučaj i protekle sezone”, poručio je LJevnaić.

Svi koji se odluče za odlazak na Jahorinu tokom otvaranja sezone, biće u prilici da iskoriste i specijalnu pogodnost po neponovljivim uslovima jer će cijena trodnevnog ski-pasa u ovom periodu iznositi 65 KM.

U novu skijašku sezonu Olimpijski centar “Jahorina” ulazi sa pet novih žičara i povećanim kapacitetom od 9.500 skijaša na čas.

SRNA

Povezani članci

Požar u vikendici u Palama (FOTO/VODEO)

U naselju Briježđa u Palama večeras je izbio požar u jednoj vikendici. Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo su na terenu i rade na gašenju požara. Uskoro više informacija.

Dom zdravlja Trnovo: Za pregled obavezna elektronska knjizica

Iz Doma zdravlja Trnovo obavještavaju pacijente da je prilikom dolaska na pregled neophodno ponijeti elektronsku zdravstvenu knjižicu. Pacijenti koji još uvijek nemaju elektronsku knjižicu istu mogu preuzeti u filijali Fonda zdravstvenog osiguranja.