Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Reprezentacija Rusije poručila Orlovima: “Vjerujemo u vas, braćo”

24 Novembar 2022
1 min.
Reprezentacija Rusije poručila Orlovima: “Vjerujemo u vas, braćo”

Srbija i Brazil igraju na Svjetskom prvenstvu u fudbalu, a tim povodom se našim “orlovima” obratila fudbalska reprezentacija Rusije, i to baš pred prvi meč ekipe Dragana Stojkovića Piksija u Kataru.

Podsjetimo, rat u Ukrajini, ili kako Rusija to naziva, “Specijalna vojna operacija”, uticao je i na sport, pa, primjera radi, ruski klubovi i reprezentacije ne mogu da igraju tamičarske međunarodne mečeve.

Reprezentacija Ruske Federacije u fudbalu je, usred kvalifikacija za Mundijal, iz njih izbačena, baš prije nego što je trebalo da zaigra u baražu.

Rusi su sada poslali poruku podrške “orlovima”, i to na srpskom jeziku.

– Srećno na Svjetskom prvenstvu! Vjerujemo u vaš uspjeh, braćo – objavljeno je na zvaničnom Tviter nalogu ruske fudbalske reprezentacije, i to uz grafičke prikaze zastava Srbije i Rusije, između kojih je srce.

Povezani članci

Istraka protiv Džake zbog dresa sa imenom Jašari

Svjetska fudbalska asocijacija /Fifa/ mogla bi da pokrene istragu protiv reprezentativca Švajcarske Granita DŽake jer je nakon meča protiv Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru obukao dres sa imenom sa Jašari, prenosi britanski “Ekspres”. Dres je sporan zbog toga što je ispisano prezime koje svi uglavnom vezuju za nekadašnjeg vođu terorističe “OVK” Adema Jašarija. DŽaka […]

Momir Ašonja, kandidat za deset najboljih sportista Republike Srpske

Treći put Bog pomaže, narodna je izreka, a Momir Ašonja iz Rogatice, koji živi i sportski djeluje u Istočnom Sarajevu, nada se da će njemu pomoći da ovog puta bude i izabran među deset najboljih sportista na prijedlog Šahovskog saveza invalida Republike Srpske. Njegovi šahovski počeci datiraju još iz vremena kada je kao dječak živio […]