Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

“Romanijaputevi”: Saobraćaj se odvija redovno

25 Novembar 2022
1 min.
“Romanijaputevi”: Saobraćaj se odvija redovno

Magistralni i regionalni putevi Sarajevsko-romanijske i gornjodrinske regije posuti su i saobraćaj se odvija bez poteškoća, izjavio je Srni tehnički direktor “Romanijaputeva” Dragan Buloščić.


Buloščić je naglasio da se, zbog niske temperature vazduha u ranim jutarnjim časovoma i mokrih kolovoza, na ovom području redovno prati stanje na putevima i preduzimaju preventivne mjere.

Preduzeće “Romanijaputevi”, uz više djelatnosti, brine i o održavanju više od 600 kilometara magistralnih i regionalnih puteva u zimskom periodu na dvije regije u istočnom dijelu Republike Srske.

Prema podacima Meteorološke stanice Sokolac, jutros u 7.00 časova temperatura vazduha bila je minus dva stepena Celzijusova.

SRNA

Povezani članci

Pokušaj ubistva u Istočnom Sarajevu

Policija iz Istočnog Sarajeva traga za Borisom Mitrovićem zvanim Gilmar iz Istočnog Sarajeva zbog pokušaja ubistva, saznaje Srpskainfo. Gilmar je sinoć u kafiću pokušao ubiti jednu osobu. Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, noćas oko 1.05 časova prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u ulici Vuka Karadžiča u Istočnom Novom Sarajevu došlo do upotrebe vatrenog […]

Još jedna humanitarna akcija Grobara sa Pala

Grobari Pale šesti put organizuju humanitarnu akciju, kako bi se u vrijeme božićnih praznika saosjećali sa svojim socijalno-ugroženim sugrađanima. Akciju će realizovati na Tucindan 5.1.2023. godine. Navode da će se skupljati hrana, novac, odjeća i obuća. Za informacije o načinima na koje možete pomoći, pozovite : Bojan Brčkalo 0038765651685 Dejan Vuković 0038765769220 U videima pogledajte […]