Ravna planina banerRavna planina baner

Svijet

Ruski PVO uništio dva ukrajinska drona iznad oblasti Kaluga i Tver

16 Septembar 2023
1 min.
Ruski PVO uništio dva ukrajinska drona iznad oblasti Kaluga i Tver

Ruska protivvazdušna odbrana uništila je dva ukrajinska drona aviona iznad oblasti Kaluga i Tver, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

“Rano jutros zaustavljen je pokušaj kijevskog režima da izvrši teroristički napad sa dvije bespilotne letelice tipa aviona na objekte na teritoriji Rusije”, navodi se u saopštenju.

Iz ruskog ministarstva dodaju da su sistemi protivvazdušne odbrane uništili ukrajinske bespilotne letelice iznad Kaluške i Tverske oblasti.

SRNA

Povezani članci

Pokretne stepenice dječaku otkinule prste

Četvorogodišnjem dječaku otkinuli su prsti na nogama kada je njegova čizma ostala zarobljena u pokretnim stepenicama nakon što je gledao novogodišnju paradu. Cipela mališana se zaglavila između stepenice i bočne strane pokretnih stepenica na stanici London Bridž oko 19 časova. Njegova uspaničena mama se borila da pronađe kočnicu za slučaj nužde, a njegov tata je […]

Prvi pretres u istrazi za opoziv Bajdena, u fokusu biznis njegovog sina

Predstavnički dom američkog Kongresa predvođen republikancima održao je danas prvo saslušanje u istrazi za opoziv demokratskog predsednika Džozefa Bajdena, manje od tri dana prije nego što će se vlada djelimično zatvoriti ukoliko ne bude postignut dogovor dvije stranke o budžetu. Republikanci, koji vode istragu o opozivu Bajdena, iznijeli su detalje stranih isplata članovima njegove porodice, […]