Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Sajam knjiga u Istočnom Sarajevu od 12. do 16. avgusta

04 Juli 2024
1 min.
Sajam knjiga u Istočnom Sarajevu od 12. do 16. avgusta

Matična biblioteka Istočno Sarajevo i opština Istočno Novo Sarajevo u okviru kulturno-zabavne manifestacije „Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu“ od 12. do 16. avgusta organizuje četvrti Sajam knjiga.

U toku Sajma izlagači će biti izdavači i knjižari iz Republike Srpske i biblioteke koje se bave izdavačkom djelatnošću, a planiranu su i književni susreti i promocije.

Sajam, koji će se održati na Trgu Republike Srpske u Istočnom Novom Sarajevu, zvanično će biti otvoren 12. avgusta u 19.00 časova.

Povezani članci

Na Petrovaradinskoj tvrđavi počeo 24. “Egzit” festival

Festival “Egzit” počeo je u Novom Sadu nastupom “Tik Tok” senzacije INIKO i “čovjeka leda” Vin Hofa. Otvoren je i Nulti dan, novina ovogodišnjeg Festivala, a posvećen je rođendanu Nikole Tesle, te je tvrđava u Novom Sadu sinoć na otvaranju zasijala posebnim audio i vizuelnim eFektima. Nultog dana, pred okupljene su izašli Keni nije mrtav, […]

Danas počinje “Egzit”

Festival “Egzit” počinje danas na Petrovaradinskoj tvrđavi, gdje će biti obilježen i rođendan jednog od najblistavijih umova čovječanstva Nikole Tesle. Glavna bina ponijeće Teslino ime, a muzički program povešće miljenik regionalne i evrovizijske publike Bejbi Lazanja, te vodeći umjetnici nove generacije Iniko, Burak Jeter kome se kao specijalni gost pridružuje najcjenjeniji svjetski vokal Dimaš Kudaibergen […]