Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Saobraćajna nesreća na Brodu kod Foče

30 Januar 2023
1 min.
Saobraćajna nesreća na Brodu kod Foče

Na magistralnom putu Foča-Šćepan Polje, u mjestu Brod na Drini, juče oko 01.45 časova dogodila se saobraćjna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko vozilo marke „Golf“ kojim je upravljalo lice inicijala M.K. iz Foče.

Teške tjelesne povrede zadobio je vozač, lice inicijala M.K. koje je zadržno na liječenju u Univerzitetskoj bolnici Foča. Prilikom alkotestiranja kod istog je utvrđeno 1,29 promila alkohola u organizmu.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča. O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja ove saobraćajne nezgode, stoji u Saopštenju Policijske uprave Foča.

Povezani članci

Predsjednik Srpske kod porodice Badnjar iz Foče (FOTO)

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Foču gdje će u mjesnoj zajednici Brod na Drini posjetiti osmočlanu porodicu Badnjar povodom njihovog useljenja u novi dom. U akciji predsjednika Srpske Badnjarima je kupljena kuća u blizini naselja Brod na Drini. Dodik je prošle godine kao srpski član Predsjedništva BiH pokrenuo akciju da se porodici […]

Užas u Derventi: Tijelo nađeno na zapaljenoj ugaonoj garnituri

Muškarac N. A. nastradao je u požaru koji je izbio u dnevnom boravku njegove kuće u Derventi. UPU Doboj su rekli da je policiji sinoć oko 19.35 prijavljeno da je na području grada Dervente u kući koja je u vlasništvu N. A. pronađeno njegovo tijelo. – Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice […]