Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Saobraćajna nesreća na Brodu kod Foče

30 Januar 2023
1 min.
Saobraćajna nesreća na Brodu kod Foče

Na magistralnom putu Foča-Šćepan Polje, u mjestu Brod na Drini, juče oko 01.45 časova dogodila se saobraćjna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko vozilo marke „Golf“ kojim je upravljalo lice inicijala M.K. iz Foče.

Teške tjelesne povrede zadobio je vozač, lice inicijala M.K. koje je zadržno na liječenju u Univerzitetskoj bolnici Foča. Prilikom alkotestiranja kod istog je utvrđeno 1,29 promila alkohola u organizmu.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča. O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja ove saobraćajne nezgode, stoji u Saopštenju Policijske uprave Foča.

Povezani članci

Višković potpisao Memorandum o rekonstrukciji dijela puta Foča- Šćepan Polje

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković potpisao je danas sa predstavnicima Kineske korporacije za puteve i mostove /CRBC/ Memorandum o izgradnji dijela magistralnog puta Foča-Šćepan Polje, vrijedan oko 100 miliona evra. Višković je rekao novinarima u Banjaluci da je planirana izgradnja oko 15 kilometara magistralnog puta. “Kao što znate ta dionica je oko dvadesetak kilometara, […]

Rogatica: Usvojen program rada načelnika

Skupština opštine Rogatica usvojila je Program rada načelnika opštine za ovu godinu u kojem je definisano 27 tačaka, što su ujedno i ciljevi razvoja lokalne zajednice, te poboljšanje ukupnog kvaliteta društvenog života u svim oblastima. U programu rada načelnika kao prioriteti našli su se i izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u Novom naselju u Rogatici, […]