Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Šapić podnio ostavku zbog izbora

29 Septembar 2023
1 min.
Šapić podnio ostavku zbog izbora

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podnio je ostavku na ovu funkciju radi stvaranja pravnih uslova za održavanje izbora, koji bi u Beogradu bili održani 17. decembra zajedno sa parlamentarnim i pokrajinskim, saopšteno je iz gradske uprave.


“Podnosim formalnu ostavku, ali nastavljam posvećeno i predano da vodim Beograd do dana izbora i konačne provere poverenja Beograđana”, naveo je Šapić.

Šapić je dodao da će i nakon ovog čina nastaviti da obavlja posao gradonačelnika da bi se neometano obezbijedilo sprovođenje svih “revolucionarnih socijalnih mjera” i projekata koji su obilježili period od kada je došao na ovu funkciju.

“Kad Vlada Srbije uvede privremeni organ i kada se konačno steknu svi pravnoformalni uslovi za raspisivanje izbora za 17. decembar, očekujem da kao predsednik tog tela, takođe, nastavim da vodim Beograd do dana izbora i konačne provere poverenja za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših sugrađana”, rekao je Šapić.

SRNA

Povezani članci

Podvig srpskih ljekara: Uklonili tumor težak 25 kilograma i djevojci spasili život

Tim ljekara Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC Srbije u Višegradskoj operisao je dvadesetdvogodišnju djevojku, koja je iz unutrašnjosti prebačena u kritičnom stanju. Tumor koji je rastao u predjelu jajnika, pritiskao je i druge organe i pravio tešku upalu u trbušnoj duplji. Klinika za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj je referentna ustanova ne samo za […]

Navijači Hajduka napali policiju, tri policajca povrijeđena

U sukobu navijača Fudbalskog kluba Hajduk i policije u Zagrebu sinoć su povrijeđena tri policijska službenika i privedene dvije osobe, saopštila je zagrebačka Policijska uprava. Tokom sukoba, koji se dogodio nakon utakmice fudbalskih klubova Lokomotiva i Hajduk, oštećena su dva policijska vozila i jedan privatni automobil. Iz policije navode da su, nakon završetka fudbalske utakmice […]