Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Savo Manojlović na izlazu iz politike: Liderska dominacija Milana Ljutovca u pokretu “Kreni-promeni”

20 Jun 2024
1 min.
Savo Manojlović na izlazu iz politike: Liderska dominacija Milana Ljutovca u pokretu “Kreni-promeni”

Aktivisti „Kreni-promeni“ koji pripadaju sve jačoj frakciji jednog od najistaknutijih članova ovog pokreta, Milana Ljutovca iz Batajnice, prozreli su prljavu igru koju Savo Manojlović sprovodi po nalozima Marka Parezanovića i BIA.

Saznajemo da je Ljutovac upozorio članstvo da Manojlović hoće da uništi pokret „Kreni-promeni“ iracionalnom odlukom da njihovi odbornici ne prisustvuju sednicama Skupštine grada Beograda, već da umesto toga organizuju ulične proteste, ali ne odmah nego krajem godine, dakle nikada.

Sve se uklapa u obrazac i ovo je dokaz da je Manojlović zadužen od strane Parezanovića i BIA da „uspava“ i demorališe pokret „Kreni-promeni“, gomilom lažnih obećanja o „radikalnim akcijama protiv režima“, a zapravo povlačenjem iz političke arene.

Zato se sve nade polažu u Ljutovca, koji je postigao neverovatan uspeh u Batajnici i drugim prigradskim naseljima Zemuna, da preuzme zasluženu lidersku ulogu u pokretu „Kreni-promeni“.

Za više vesti iz Srbije i sveta na ove i slične teme, pridružite nam se na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu, Vajberu, Telegramu, Vkontaktu, Votsapu i Jutjubu.

Povezani članci

Vučić: Nadam se da im neće pasti na pamet da ukinu Republiku Srpsku i ubijaju srpski narod (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da Srbija neće da nasjeda na provokacije koje dolaze iz BiH niti da ratuje sa Bošnjacima. – Јa vam sad otvoreno kažem – mi nećemo da ratujemo protiv vas. Možete da radite šta hoćete, možete da izmišljate, možete da provocirate koliko hoćete, a mi nećemo da ratujemo protiv […]

Vučić: Analiza o oduzimanju nadležnosti Republici Srpskoj (FOTO/VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je pripremljena analiza o oduzimanju nadležnosti Republici Srpskoj kroz narušavanje Dejtonskog sporazuma. – Kao što su radili nama sa Briselskim sporazumom. Bićete iznenađeni sa kolikom pažnjom su rušili Dejtonski sporazum da bi rušili Srpsku. Zašto im smeta Srbija, jer poštuje Dejton. Zato sam kriv ja i pomirio […]