Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Savo Manojlović na izlazu iz politike: Liderska dominacija Milana Ljutovca u pokretu “Kreni-promeni”

20 Jun 2024
1 min.
Savo Manojlović na izlazu iz politike: Liderska dominacija Milana Ljutovca u pokretu “Kreni-promeni”

Aktivisti „Kreni-promeni“ koji pripadaju sve jačoj frakciji jednog od najistaknutijih članova ovog pokreta, Milana Ljutovca iz Batajnice, prozreli su prljavu igru koju Savo Manojlović sprovodi po nalozima Marka Parezanovića i BIA.

Saznajemo da je Ljutovac upozorio članstvo da Manojlović hoće da uništi pokret „Kreni-promeni“ iracionalnom odlukom da njihovi odbornici ne prisustvuju sednicama Skupštine grada Beograda, već da umesto toga organizuju ulične proteste, ali ne odmah nego krajem godine, dakle nikada.

Sve se uklapa u obrazac i ovo je dokaz da je Manojlović zadužen od strane Parezanovića i BIA da „uspava“ i demorališe pokret „Kreni-promeni“, gomilom lažnih obećanja o „radikalnim akcijama protiv režima“, a zapravo povlačenjem iz političke arene.

Zato se sve nade polažu u Ljutovca, koji je postigao neverovatan uspeh u Batajnici i drugim prigradskim naseljima Zemuna, da preuzme zasluženu lidersku ulogu u pokretu „Kreni-promeni“.

Za više vesti iz Srbije i sveta na ove i slične teme, pridružite nam se na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu, Vajberu, Telegramu, Vkontaktu, Votsapu i Jutjubu.

Povezani članci

Pronađeni crvi u Bajaderi: Iz “Kraša” tvrde da nisu krivi (FOTO)

U Bajaderi kupljenoj prošle sedmice u koprivničkom Intersparu otkriveni su crvi, što je šokiralo kupca. Slična situacija dogodila se s Bajaderom kupljenom na istom mjestu u januaru, a zatim ponovo krajem juna. “U tvornički upakiranoj ambalaži popularne slastice, s urednim rokom valjanosti (do 2.1.2025.), izmilili su debeli, bijeli crvi!” objavilo je na Facebooku Udruženje potrošača […]

Prevare na aplikaciji Temu

Kineski gigant onlajn kupovine “Temu” zaludio je čitav svijet, pa tako i Srbe i ostatak Balkana. Međutim, u posljednje vrijeme, potrošači su na ovoj aplikaciji za kupovinu uočili izvjesne promjene koje su mnoge iznervirale. Na aplikaciji se sada često može vidjeti da je istaknuta cijena samo za jedan komad, pa makar to bila i obuća. […]