Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Šešelj razotkrio Savu Manojlovića: On je proteže Amerikanaca, finansiran iz Rokfelerofe fondacije! Napao je Parezanovića, ali jednu stvar nije znao!

04 Jun 2024
2 min.
Šešelj razotkrio Savu Manojlovića: On je proteže Amerikanaca, finansiran iz Rokfelerofe fondacije! Napao je Parezanovića, ali jednu stvar nije znao!

Šešelj je istakao da je Manojlović, poput Dragana Đilasa povukao niz neracionalnih poteza tokom, ali i nakon predizborne kampanje.

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj prokomentarisao je večeras za TV Hepi brutalne napade Sava Manojlovića na Marka Parezanovića, kao i povezanost lidera takozvanog pokreta “Kreni promeni” sa Amerikancima.

Kada je Đilasu stavljeno do znanja da su ga Amerikanci i Englezi otpisali, on je poludeo. Ni jedan racionalan potez nije povukao, on je mislio da svojim neracionalnim potezima može da popravi situaciju. Ne može, on je otpisan – rekao je Šešelj, a onda dodao da iste neracionalne poteze vuče Savo Manojlović.

Kako je naveo, Savo Manojlović je proteže Amerikanaca bio u predizbornoj kampanji.

Radio je za BIA, i na vezi ga je držao Marko Parezanović, on je zamenik šefa BIA. I Sava Manojlović je služio za razbijanje prozapadne opozicije i to je uspešno radio. U jednom momentu su ga ščepali Amerikanci, i tada počinje da dobija pare od Rokfelerove fondacije, i još uvek dobija… Dobija i od nekih drugi… I onda on počinje da napada Marka Parezanovića, ali ima stvar koju on ne zna… Svaki kontakt koji ima sa svojim doušnicima BIA kao ranije UDBA dokumentuje, i to se čuva, i onda retko ko može da se pobuni… Imaju ga u šakama, a on je tu napravio nešto – rekao je Šešelj.

Imali smo i ranije sličan slučaj. Goran Svilanović je godinama radio za UDBU, špiunirao zapadnu opoziciju… A kada su došli na vlast, on je postao ministar inostranih poslova. A onda je njegovog doušnika Gorana Petrovića postavio za šefa UDBE. To su posle mojih reči provavile i Dosmanilije… Prvo je sklonjen Svilanović, otišao je u neke nevladine organizacije, a ni Petrović se dugo nije zadržao – rekao je on, pa dodao da se isto desilo sa Savom Manojlovićem.

On se sada peče na tihoj vatri, povlači neracionalne poteze… Neće on dugo ostati lider prozapadne opozicije, ubeđen sam da Amerikanci sada već traže novog – zaključio je Šešelj.

Povezani članci

U Beogradu otvoren sajam knjiga, mjesto gdje žive pisci

Međunarodni beogradski sajam knjiga otvoren je večeras na Beogradskom sajmu, a tokom devet sajamskih dana predstaviće se više od 400 izlagača iz zemlje i inostranstva, izdavača i pisaca, među kojima i iz Republike Srpske. Sajam, koji je ove godine organizovan pod sloganom “Riječ je slobodna”, otvorila je Milena Marković, nagrađivana pjesnikinja, dramski pisac i scenarista, […]

Danas otvaranje Sajma knjiga

Međunarodni beogradski sajam knjiga biće otvoren danas, a tokom devet sajamskih dana predstaviće se više od 400 izlagača iz zemlje i inostranstva, izdavača i pisaca, među kojima i iz Republike Srpske. Sajam, koji će ove godine biti organizovan pod sloganom “Riječ je slobodna”, u 18.00 časova otvoriće Milena Marković, nagrađivana pjesnikinja, dramski pisac i scenarista, […]