Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

SIPA: Pretresi na području Tuzle izvršeni zbog poreske utaje

23 Novembar 2022
1 min.
SIPA: Pretresi na području Tuzle izvršeni zbog poreske utaje

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ izvršili su pretres jednog pravnog i pet fizičkih lica na području Tuzle zbog sumnje da su počinjena krivična djela poreska utaja i zloupotreba ovlaštenja u privrednom poslovanju.


Prilikom jučerašnjeg pretresa u okviru operativne akcije “Keš” pronađeno je 9.220 KM, velika količina poslovne dokumentacije i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, saopšteno je iz ove policijske agencije.

Kako je ranije saopšteno, pretresi su izvršeni po nalogu tuzlanskog Opštinskog suda i pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva.

SRNA

Povezani članci

Sutra oblačno sa kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom, uglavnom na jugu i zapadu. Na istoku će biti promjenljivo oblačno uz kraće sunčane periode i povremenu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Poslije podne ili tokom noći očekuje se prestanak padavina, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. Vjetar će biti […]

Nova vlast mijenja CIK

Aktuelna postava Centralne izborne komisije (CIK) BiH po svemu sudeći naći će se pod lupom nove vlasti na nivou zajedničkih institucija, koja je sve bliže opciji da najavu smjene članstva institucije zadužene za izborni proces sprovede u djelo. Nakon što je konstituisan Predstavnički dom Parlamenta BiH u četvrtak, gdje većinu čini SNSD, HDZ i bošnjačke […]