Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Sljedeće sedmice u Palama projekcije filma „Južni vetar 2: Ubrzanje“

16 Novembar 2021
1 min.
Sljedeće sedmice u Palama projekcije filma „Južni vetar 2: Ubrzanje“

U Kulturnom centru „Pale“ sljedeće sedmice prikazivaće se film „Južni vetar 2: Ubrzanje“, drugi dio istoimenog domaćeg trilera, saopšteno je iz ove ustanove za kulturu.

Projekcije filma biće organizovane od ponedjeljka do četvrtka i to u terminima od 18.00 i 20.30 časova.

Prodaja ulaznica po cijeni od 5.00 KM biće u prodaji od 18. novembra. u periodu od 9.00 do 20.30 časova, radnim danima, a ulaznice je moguće i rezervisati putem kontakt telefona 057/ 227-132.

Film „Južni vetar 2: Ubrzanje“ je nastavak priče o Petru Marašu (Miloš Biković), koji koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja.

Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove i, vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vjernim Baćom (Miodrag Radonjić), odlazi u Istočnu Srbiju.

Tamo ga zatiče vijest koja će ga primorati da momentalno promijeni planove.

U ovome filmu svoju posljednju ulogu odigrao je preminuli doajen srpske kinematografije Nebojša Glogovac, kome su kolege i posvetile ovo ostvarenje.

Povezani članci

Gran pri osvojio film “Džast a gaj”, Japanke Šoko Hara

Gran pri “Stećak kneza Pavla Radenovića” za najbolji film na 15. Međunarodnom filmskom festivalu “Prvi kadar” osvojio je dokumentarni film “DŽast a gaj” /Just A Guy/, japanskog reditelja Šoko Hare, koja živi i radi u NJemačkoj.Stručni žiri Festivala donio je jednoglasno ovu odluku, uz obrazloženje da se tu radi o “filmskoj epistoli o ljubavi, privlačnosti […]

Katastrofalne reakcije na novi dio filma “Sam u kući”

Ovog mjeseca počeo je da se prikazuje šesti nastavak franšize “Sam u kući” pod nazivom “Home Sweet Home Alone”, a u pitanju je svojevrsni rimejk prvog filma, no čini se da obožavaoci nisu oduševljeni. Ovo je posljednji u nizu pokušaja da se od snimanja rimejka dodatno zaradi, ali čini se da to nikome ne polazi […]