Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Snežana Savić: Najstrašnije je kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek ovo radi!

19 Maj 2022
2 min.
Snežana Savić: Najstrašnije je kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek ovo radi!

Glumica je nedavno pričala o mladosti i starosti i kako se žene suočavaju sa današnjim merilima lepote.

Proslavljena srpska glumica Snežana Savić (69) oduvek je važila za jednu od najlepših umetnica i pravu damu.

Tokom svoje bogate karijere plenila je osmehom, šarmom i harizmom. a publika ju je zavolela zbog sjajnih uloga u kultnim serijama “Bolji život” i “Srećni ljudi”.

Snežana je svojevremeno komentarisala da lepota ne mora nužno značiti i dar, a sada je za medije govorila lepoti koju starenje nosi sa sobom.

U današnje vreme u eri društvenih mreža ženama se nameće “savršen” izgled, pa makr i po cenu estetskih zahvata i tretmana lepote.

Najstrašnije je to kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek koketuje i zavodi. Toga sam se ja uvek plašila i čudila da ne budem takva. Nekako su me uvek videli kroz moju lepotu. Sada sam matora. Lepo je da čovek bude lep, ali nije suština u tome. Ti možeš biti lep dva–tri dana i ako nemaš šta da pružiš, to ne prolazi. Sada je lepota podignuta na pijedestal, kao što je i ideal lepote drugačiji. Puna usta, velika zadnjica, podignute grudi, ali i to je lepo. Još ako postoji nešto unutra, i to je lepo. Danas su druga merila. Kroz vreme su se ideali lepote menjali. Sada razumem da su devojke koje to rade lepe. Mi moramo da prihvatimo to, čak i muškarce razumem koji vole to. Vole da im žena dobro izgleda i plate joj ono što im odgovara: grudi ili zadnjicu. To sve nosi vreme sa sobom i ja to prihvatam i ne želim da budem staromodna baba. Volim prirodne, ali prihvatam drugačije ideale lepote. Lepota je u oku posmatrača”, izjavila je glumica za Blic.

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]