Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Snežana Savić: Najstrašnije je kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek ovo radi!

19 Maj 2022
2 min.
Snežana Savić: Najstrašnije je kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek ovo radi!

Glumica je nedavno pričala o mladosti i starosti i kako se žene suočavaju sa današnjim merilima lepote.

Proslavljena srpska glumica Snežana Savić (69) oduvek je važila za jednu od najlepših umetnica i pravu damu.

Tokom svoje bogate karijere plenila je osmehom, šarmom i harizmom. a publika ju je zavolela zbog sjajnih uloga u kultnim serijama “Bolji život” i “Srećni ljudi”.

Snežana je svojevremeno komentarisala da lepota ne mora nužno značiti i dar, a sada je za medije govorila lepoti koju starenje nosi sa sobom.

U današnje vreme u eri društvenih mreža ženama se nameće “savršen” izgled, pa makr i po cenu estetskih zahvata i tretmana lepote.

Najstrašnije je to kada lepa žena ne zna kada treba da ostari, nego uvek koketuje i zavodi. Toga sam se ja uvek plašila i čudila da ne budem takva. Nekako su me uvek videli kroz moju lepotu. Sada sam matora. Lepo je da čovek bude lep, ali nije suština u tome. Ti možeš biti lep dva–tri dana i ako nemaš šta da pružiš, to ne prolazi. Sada je lepota podignuta na pijedestal, kao što je i ideal lepote drugačiji. Puna usta, velika zadnjica, podignute grudi, ali i to je lepo. Još ako postoji nešto unutra, i to je lepo. Danas su druga merila. Kroz vreme su se ideali lepote menjali. Sada razumem da su devojke koje to rade lepe. Mi moramo da prihvatimo to, čak i muškarce razumem koji vole to. Vole da im žena dobro izgleda i plate joj ono što im odgovara: grudi ili zadnjicu. To sve nosi vreme sa sobom i ja to prihvatam i ne želim da budem staromodna baba. Volim prirodne, ali prihvatam drugačije ideale lepote. Lepota je u oku posmatrača”, izjavila je glumica za Blic.

Povezani članci

Sofija Loren zadobila teške povrede prilikom pada u svom domu

Italijanska glumica Sofija Loren pala je juče ujutro u svom domu u Ženevi, nakon čega joj je dijagnostikovan prelom oba kuka. Glumica je popodne uspješno operisana, saopštila je pres služba restorana koja nosi njeno ime i koji je glumica trebalo da otvori sljedećeg utorka u Bariju. -Sa Sofijom Loren su dva sina Edoardo i Karlo […]

Pokrenuta peticija za zabranu ulaska Dina Merlina u Srbiju

Pjevač Dino Merlin rasprodao je tri Štark arene – za 18. 19. i 21. novembar, a zatim je zakazao novi datum i četvrti koncert za 22. novembar u Beogradu. “Ovo će biti jedna posebna jesen za moju publiku i mene, urezana zauvek u naša srca. Jedva čekam da izađem na scenu, da vidim sva ta […]