Ravna planina banerRavna planina baner

Ostale vijesti

SNSD u Predstavničkom domu šest poslaničkih mandata

02 Novembar 2022
1 min.
SNSD u Predstavničkom domu šest poslaničkih mandata

 SNSD je za Predstavnički dom Parlamentrane skupštine BiH osvojio 255.515 glasova i u novom sazivu imaće šest poslaničkih mandata, pokazuju potvrđeni rezultati opštih izbora koje je danas objavila Centralna izborna komisija /CIK/ BiH.


Mandate iz SNSD-a u Parlamentarnoj skupštini BiH osvojili su Zoran Tegeltija, Radovan Višković, Nebojša Radmanović, Obren Petorvić, Sanja Vulić i Miroslav Vujičić.

SDS je osvojio dva mandata u Predstavničkom domu Paralamentarne skupštine BiH, a poslanici iz ove stranke su Darko Babalj i Mladen Bosić.

Prema potvrđenim rezultatima CIK-a, PDP ima dva poslanika, a to su Branislav Borenović i Mira Pekić/ kompenzacioni mandat/.

Lista nebojše Vukanovića – Za pravdu i red ima jedan kompenzacioni mandat i on je pripao Nenadu Grkoviću, kao i Demos, čiji je kompenzacioni mandat dobio Čedomir Stojanović.

Prema potvrđenim rezultatima CIK-a, Ujedinjena Srpska ima jedan kompenzacioni mandat koji je pripao Milanu Petkoviću.

SRNA

Povezani članci

Katić: Fokus na razvoju infrastrukture i privrede

Odbornici Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo usvojili su danas izvještaj o radu načelnika opštine u kojem je navedeno da je fokus bio na razvoju infrastrukture, privrede i poljoprivrede, što ostaje u narednom periodu. Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić rekao je novinarima da je u prošloj, kao i u ovoj godini, fokus na razvoju […]

Dodik: Nastaviti gradnju puteva

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Istočnom Sarajevu izrazio opredjeljenje da se nastavi gradnja puteva i da će kapitalni projekti promijeniti i poboljšati način života i na ovom prostoru. Nakon sastanka sa gradonačelnikom Istočnog Sarajeva Ljubišom Ćosićem i načelnicima opština iz sastava grada, Dodik je rekao da su lokalne zajednice na ovom prostoru […]