Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Sokolac: Bespravna sječa za 11 stabala

23 Jun 2022
1 min.
Sokolac: Bespravna sječa za 11 stabala

U mjestu Buječ, na području opštine Sokolac, prijavljena je bespravna sječa 11 stabala, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Pretragom terena u neposrednoj blizini pronađeno je sedam trupaca koji su predati na čuvanje Šumskom gazdinstvu “Romanija” Sokolac.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i u toku je rad na rasvjetljavanju ove šumske krađe.

Policijskoj stanici Sokolac juče je prijavljeno i da su iz objekta firme za mobilne telekomunikacije, koji se nalazi u mjestu Dikalji, ukradena četiri alumulatora.

U toku je rad na rasvjetljavanju ove teške krađe.

SRNA

Povezani članci

Ljevnaić: Kapitalni projekti od velikog značaja za Pale i Jahorinu

Renoviranjem i adaptacijom četiri objekta na Palama ova lokalna zajednica bi postala mjesto sa više smještajnih kapaciteta i turista, čak do 15.000. Izgradnja svakog objekta je novo radno mjesto, nova investicija za Pale, a približavanje turista Palama, približavanje Pala Jahorini u principu je odluka kojom svi dobijaju…  Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić istakao je […]

Veliki ljetnji koncert Lepe Brene u Istočnom Sarajevu 5. avgusta

U okviru manifestacije “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu” opština Istočno Novo Sarajevo poklanja veliki ljetnji koncert Lepe Brene. Koncert će biti održan na Trgu Republike Srbije sa početkom u 21.00 čas. Ulaz je besplatan.